Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na ArgentusMT2 można zmieniać skille?

NowAngeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie urzytkowiników jak i gości forum . Wczoraj z nudów postanowiłem poszukać sobie prywatnego serwera dla siebie i znalazłem Argentus.pl . Wszystko super serwer i ogólna rozrywka ale mam pytanie :

- Czy na tym serwerze można zmienić skile ? (znaczy Z body na mentala ) ( z daggera na archera ) itd..

Opublikowano

Witam serdecznie urzytkowiników jak i gości forum . Wczoraj z nudów postanowiłem poszukać sobie prywatnego serwera dla siebie i znalazłem Argentus.pl . Wszystko super serwer i ogólna rozrywka ale mam pytanie :

- Czy na tym serwerze można zmienić skile ? (znaczy Z body na mentala ) ( z daggera na archera ) itd..

W Itemshopie bodajże jest zmianka skilli, a jeśli nie ma to nie idzie.

Opublikowano

nie bylo innej czcionki? moze dlatego ze Argentus to serw  ktorego admini wszystko ukradli z Xenoxa ? Admin Argentusa chyba gdzies nawet zrobił poradnik jak kraśc pliki xenoxa ... chyba nie dziwi ta oczojebna czciona

Opublikowano

W m1 jest Hand-Up i tam w którejś zakładce jest zmiana skili.

nie bylo innej czcionki? moze dlatego ze Argentus to serw  ktorego admini wszystko ukradli z Xenoxa ? Admin Argentusa chyba gdzies nawet zrobił poradnik jak kraśc pliki xenoxa ... chyba nie dziwi ta oczojebna czciona

Argentus jest lepszy w przeciwieństwie do XnX, ma chociaż administrację, która się nim zajmuje... I nie jest to jego kopia..

Opublikowano

jasne lepszy ,bez xenoxa z ktorego zajebaliscie wszystkie pliki to ten server by chyba nie istnial wogóle.Cioty co nie umieja same nic zrobić .Same zera i jeszcze czcionka na zielono.Głupki  może na różowo.

Opublikowano

W Itemshopie bodajże jest zmianka skilli, a jeśli nie ma to nie idzie.

Widać, że tam grałeś. D:

Zmianka jest u Handu-Up, podajże w zakładce "KD" albo "ItemShop". :p

da270045f997aed311b13ea95ec42bb9.gif

[50] - [100] - [150] - [200]  - [250] - [300] - [350] - [400]

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...