Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana koloru tła przy przeglądzie aplikacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mój przegląd aplikacji wygląda tak:

Dodany obrazek

Jak zrobić, żeby tło było przezroczyste, a nie białe? Mam cyanogenmod 12 android 5.0.1 moto g.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

masz temat na xda czy forum cm, poszukaj tam rozwiązania

jak by nie było to nie jest stabilny rom, czasem pomaga pełna reinstalacja romu albo zmiana tematu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

masz temat na xda czy forum cm, poszukaj tam rozwiązania

jak by nie było to nie jest stabilny rom, czasem pomaga pełna reinstalacja romu albo zmiana tematu

Android Lollipop ma to sam w sobie. Więc to nie jest bug :)

@top

Poszukaj tematów na xda. Jednak polecam wgrać oryginalny system :3

#teams4bal

Opublikowano
masz temat na xda czy forum cm, poszukaj tam rozwiązaniajak by nie było to nie jest stabilny rom, czasem pomaga pełna reinstalacja romu albo zmiana tematu
Jak napisał macio443, to NIE jest bug.

Android Lollipop ma to sam w sobie. Więc to nie jest bug :)@topPoszukaj tematów na xda. Jednak polecam wgrać oryginalny system :3
Mogę prosić o link?

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...