Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteś idiotą #potwierdzone info

Takie coś może puścić sobie kazdy streamer

No naprawdę... Kto tu jest idiotą? Od razu do mnie z czymś takim wyjeżdżasz zamiast po prostu odpowiedzieć po ludzku...

Tak po drugie... Najpierw sprawdź a potem kogoś nazywaj idiotą -.-

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

No naprawdę... Kto tu jest idiotą? Od razu do mnie z czymś takim wyjeżdżasz zamiast po prostu odpowiedzieć po ludzku...

Tak po drugie... Najpierw sprawdź a potem kogoś nazywaj idiotą -.-

Dzisiaj na streami gdy grał aramy i chyba trójki? Lub trójki grał wczoraj, miał napis zielony na czacie Leauge Sharp,taki jaki może zrobić każdy streamer sobie :)

Opublikowano

Dzisiaj na streami gdy grał aramy i chyba trójki? Lub trójki grał wczoraj, miał napis zielony na czacie Leauge Sharp,taki jaki może zrobić każdy streamer sobie :)

Bo trollował a później grał na L# normalnie. Jaki ty jesteś uparty ja jebie.

Opublikowano

Może evade też sobie każdy streamer może zrobić co?

I AM JUSTICE

Opublikowano

Jesteście ułomni,Tym postem zakończę dyskuję z większością was.

NAPISAŁEM,że zielonym kolorkiem po środku ekranu zrobił sobie ruchomy napis tj. lewo prawo lewo prawo Leauge Sharp beta v2,2? CZY GDZIEŚ PISAŁEM coś ogólnei o programie L#? Nie. Więc jeżeli już hejtujecie,to hejtujcie z głową :unsure:

Opublikowano

Jesteście ułomni,Tym postem zakończę dyskuję z większością was.

NAPISAŁEM,że zielonym kolorkiem po środku ekranu zrobił sobie ruchomy napis tj. lewo prawo lewo prawo Leauge Sharp beta v2,2? CZY GDZIEŚ PISAŁEM coś ogólnei o programie L#? Nie. Więc jeżeli już hejtujecie,to hejtujcie z głową :unsure:

TWOJA PIERWSZA WYPOWIEDŹ W TYM TEMACIE TO:

"Jesteś idiotą #potwierdzone info

Takie coś może puścić sobie kazdy streamer"

Nie pisałeś tutaj nic o V2,2 ani o ruchomych napisach więc nie wciskaj mi kitu. Nazywasz innych ułomami ,a tak po drugie to ty zacząłeś hejtować a nie ja czy kto inny... Już przy pierwszej okazji nazwałeś mnie idiotą.

I AM JUSTICE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...