Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Interface logowania na Aravil.pl

janko1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, prezentuje wam wygląd interfacu logowania na naszym serwerze, możecie wyrazić swoją opinie oraz napisać co można poprawić, etc etc :D

SS

297211419616955819556.jpg

Po więcej zapraszamy na naszego fanpage :D

sss

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

tak bardzo podjebany pomysł z MPCforum, pewnie jemilo robil, co?

Nie tylko MPCforum ma taki design, równie dobrze można powiedzieć że podjebane z Nevasti. W sumie to typowy design serwerów "chinese style" .

Co do pracy czemu puste tło? Sam obrazek aż się prosi o postać z metina + wywalone w kosmos logo.

Opublikowano

Nie tylko MPCforum ma taki design, równie dobrze można powiedzieć że podjebane z Nevasti. W sumie to typowy design serwerów "chinese style" .

Co do pracy czemu puste tło? Sam obrazek aż się prosi o postać z metina + wywalone w kosmos logo.

Ty sam jestes chinese style, przyjrzyj się dobrze grafice z atreii a temu czemus

Opublikowano

Po 2 sekundach można dostrzec że to podjebane z nexanity :)

Niech w końcu jemilo nauczy się robić coś swojego lub niech zajmie się alimentami na dziecko xD

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Po 2 sekundach można dostrzec że to podjebane z nexanity :)

Niech w końcu jemilo nauczy się robić coś swojego lub niech zajmie się alimentami na dziecko xD

Elementy są ukradzione z jednego PSD Atreyi, Nexanity miało inny design.

0LsM05U.png

Opublikowano

Ty sam jestes chinese style, przyjrzyj się dobrze grafice z atreii a temu czemus

Zwracam honor, porównałem sobie obie i bez wątpienia kradzione z atrey'i.

Opublikowano

wtf? nic nie jest z atrei czy jak to tam się zwie tak samo jak ich designy etc, praca nie jest wykonana przez jemilo oraz praktycznie wszystko mamy w takim stylu... tła logowania kursor itp itd... kradzione z atrei... jebne na zawał. interface logowania MPCforum ma taki sam? zaraz se porównam -.-

EDIT:

HAHAHA jeżeli ktoś uważa że ten interfejs jest w chuy podobny do atrei to po prostu jedno wielkie pozdro :)

Opublikowano

wtf? nic nie jest z atrei czy jak to tam się zwie tak samo jak ich designy etc, praca nie jest wykonana przez jemilo oraz praktycznie wszystko mamy w takim stylu... tła logowania kursor itp itd... kradzione z atrei... jebne na zawał. interface logowania MPCforum ma taki sam? zaraz se porównam -.-

EDIT:

HAHAHA jeżeli ktoś uważa że ten interfejs jest w chuy podobny do atrei to po prostu jedno wielkie pozdro :)

Widzę, że jesteś na tyle ograniczony, że porównałeś do interfejsu logowania zamiast do PSD layoutu strony.

No ale tak jak kiedyś napisałem Jemilo, nigdy od Ciebie nie będę wymagał inteligencji bo przecież na łące grzybów się nie szuka.

0LsM05U.png

Opublikowano

Widzę, że jesteś na tyle ograniczony, że porównałeś do interfejsu logowania zamiast do PSD layoutu strony.

No ale tak jak kiedyś napisałem Jemilo, nigdy od Ciebie nie będę wymagał inteligencji bo przecież na łące grzybów się nie szuka.

bądź tak miły i pokaż mi ten layout

Opublikowano

Łap

5039814196903001021639.jpg

dzięki, podobizna trochę jest ale to przez te pergaminy ;x

Opublikowano

Mi to coś bardziej przypomina niedokończony layout niż panel logowania.
PS: Nie wiem po co kłamać skoro większość na forum widziała tamten layout  

EDIT:

HAHAHA jeżeli ktoś uważa 

że ten interfejs jest w chuy podobny do atrei to po prostu jedno wielkie pozdro :)

dodam też że ten panel logowania jest połączeniem panelu logowania "Triadorum" które jemilo udostępnił za darmo i reszta to elementy z layoutu Atreyi

Opublikowano

A zauważyłeś, że Twój layout interfejsu jest złożony z elementów tego PSD co pokazałem?

(ramki, lampki, zwoje itp)

0LsM05U.png

Opublikowano

złodziej na złodzieja narzeka . panowie ten metin zaczyna wam juz szkodzic na główke także Strzała ;d 

względem tego żeby nie dostać warma dodam też ze  ten Interface logowania jest  nawet nawet  sklejony Dosyć ciekawie się to  wszystko komponuje. Leci + oby więcej takich  prac

Opublikowano

Elementy są ukradzione z jednego PSD Atreyi, Nexanity miało inny design.

i co w związku z tym?

Wy ukradliscie od kogoś, oni od Was wiec po c**j się spinać

@top

Fajne, przezajebiste, jestem podniecony jak Trynkiewicz na placu zabaw.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

złodziej na złodzieja narzeka . panowie ten metin zaczyna wam juz szkodzic na główke także Strzała ;d 

względem tego żeby nie dostać warma dodam też ze  ten Interface logowania jest  nawet nawet  sklejony Dosyć ciekawie się to  wszystko komponuje. Leci + oby więcej takich  prac

i co w związku z tym?

Wy ukradliscie od kogoś, oni od Was wiec po c**j się spinać

@top

Fajne, przezajebiste, jestem podniecony jak Trynkiewicz na placu zabaw.

Obaj jesteście żałośni. Napisaliście, że coś ukradłem ponieważ gardzę wami. :D

Jakie to polskie. :D

Niestety nie jestem złodziejem jak i autor tematu, złodziejem jest grafik który wykonał dla serwera Aravil grafikę.

0LsM05U.png

Opublikowano

Takie rozmowy nie mają sensu :) darujmy sobie, każdy ktoś coś na każdego ma ^^ zakończmy tą  kłótnię i po sprawie :P 

Opublikowano

Obaj jesteście żałośni. Napisaliście, że coś ukradłem ponieważ gardzę wami. :D

Jakie to polskie. :D

Niestety nie jestem złodziejem jak i autor tematu, złodziejem jest grafik który wykonał dla serwera Aravil grafikę.

Ty jesteś kolego taki zjebany czy tylko takiego udajesz ? przeglądając wszystkie twoje wypowiedzi oraz popisy twojego wafla mizune nie idzie nic innego  wywnioskować,podajesz się niby za Dorosłego a piszesz jak jakiś zazdrosny lamus także "Good Job". Zapewne znowu walniesz swoją mądrość więc Cię uprzedzę i powiem ze mi to wisi  ( bo po co się przejmować internetowym napinaczem). 

Topic Interface bardzo ładny brakuje bodajże jakiegoś renderu na górze poza tym nie ma się do  czego przyczepić jak  wszyscy  wiedzą klient nasz Pan więc spiny  o  kradzione elementy  są tu jak najbardziej nie na miejscu.  świetna Praca !!!!!! Gratuluje

Opublikowano

Mało estetycznie to wygląda, za dużo rzeczy nawalonych, widziałem lepsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...