Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytanek

cf2Rekin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam do was kilka pytań, mianowicie :

nie jestem teraz na bierząco ze zmianami w neverwinter Online dlatego chciałem się was spytać czy warto mi zagrać teraz od nowa CW ?

Ogólnie miałem cw 35 lv tylko że jak wbiłem na tą postać to biłem z 3-4x mniej niż na moim starym TR 35 lv więc ... Teraz tak czy CW to nadal dobra postać w end game ? ( brana na dungeony i ogarnia pvp ) nie wiem co ma teraz dostać nerfy i buffy także prosiłbym was o małą podpowiedź bo jak widze jaki burst mają niktórzy magowie z filmików na yt to aż mi się chce pograć. Niestety w domku będę dopiero jutro / pojutrze także mam czas na zastanowienie. Jeżeli ktoś byłby taki miły mógłby podać także build pod cw ale taki uniwersalny do pve i pvp. Tak wiem wiem że zaraz będzie spam że buildów jest milion itd. Ale skoro nie było by takich pytań to te forum by nie istniało prawda ? :) Także dziękuje z góry i pozdrawiam ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...