Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję botów/trainerów

Heliors

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam bota który będzie mi jeździł w  ucieczkach drużynowych, ważne by za miast kończyć wyścig po xxx sekundach jechał przez jakiś czas sam, a następnie teleportował się na linię mety i kończył go..

Jakieś ruskie grali kiedyś na takim  nie pamiętam nazwy, ważne by nie ścinał się zbyt często.

Jakiegoś dobrego trainera na dragi, nie musi jeździć auto.. Ale dobry byłby taki który będzie ustawiał idealne zmiany biegów/miał zbugowane nitro że działa cały czas...

Kiedyś miałem też trainer który pokazywał mi wszystkie klejnoty na mapie.. (te zielone)

To na razie tyle, jak macie jakieś to podawajcie.

@topic. W tym temacie można zadawać tego typu pytania, oraz na nie odpowiadać..Aby temat nie był pusty :)

Opublikowano

1. Chodzi Ci zapewne o GPWA Bot'a lub TE Bot'a (+ instrukcja). Obydwa są wykrywalne i po intensywnym użyciu łatwo jest dostać bana.

2. iBot (funkcja Drag Race) - bardzo wykrywalna, nie polecam.

3. Trainer by GamerZ.

Jeśli chodzi o ten pierwszy, to pod jakim względem jest on wykrywalny? Bardziej przez system czy może pod oko graczy? Bo jeśli graczy to zawsze mogę jeździć ze znajomymi. Chodzi tylko o to, by robił to za mnie, a przy okazji była szansa na super części czterogwiazdkowe, bo wiadomo że na Pursuit bot oraz tryby solowe, nie ma szans na takie ultra.

Co do iBota to, strasznie zacina na ucieczkach drużynowych jedzie sam, i nagle uderzy gdzieś w ścianę czy nawet zatrzyma się na  jezdni i nie da się ruszyć auta na ręcznie.

Pursuit bot też szybko się zacina i trzeba grę restartować co chwilę.  Choć przyznam że kiedyś działał nawet spoko.

A trzeci wieczorem sprawdzę.. Może nie będzie tak ścinał heh, lajk leci - Pozdrawiam

Opublikowano

Jeśli chodzi o ten pierwszy, to pod jakim względem jest on wykrywalny? Bardziej przez system czy może pod oko graczy? Bo jeśli graczy to zawsze mogę jeździć ze znajomymi. Chodzi tylko o to, by robił to za mnie, a przy okazji była szansa na super części czterogwiazdkowe, bo wiadomo że na Pursuit bot oraz tryby solowe, nie ma szans na takie ultra.

Co do iBota to, strasznie zacina na ucieczkach drużynowych jedzie sam, i nagle uderzy gdzieś w ścianę czy nawet zatrzyma się na  jezdni i nie da się ruszyć auta na ręcznie.

Pursuit bot też szybko się zacina i trzeba grę restartować co chwilę.  Choć przyznam że kiedyś działał nawet spoko.

A trzeci wieczorem sprawdzę.. Może nie będzie tak ścinał heh, lajk leci - Pozdrawiam

GPWA Bot'a, podobnie jak TE Bot'a, wykrywa system (po zarejestrowaniu zbyt szybkiego przyrostu gotówki/reputacji).

HB5fLf7.png

Opublikowano

GPWA Bot'a, podobnie jak TE Bot'a, wykrywa system (po zarejestrowaniu zbyt szybkiego przyrostu gotówki/reputacji).

Dlatego warto ustawiać opóźnienia...

Bo jak np wykonujesz (jako bot) 100akcji na minutę, to się system crash,uje.

Dodam również, że EA prawdopodobnie założyło minimalne zabezpieczenie że, np jak za dużo akcji wykonasz zbyt szybko, to natychmiast zamknie ci grę a ty otrzymasz bana na kilka godzin - Testowane na koncie X ;) Możliwe też że coś pada ale to już po twojej stronie.

Osobiście, otrzymałem już chyba z 3 takie bany (nie mogłem się zalogować przez x godzin)

Opublikowano

Dlatego warto ustawiać opóźnienia...

Bo jak np wykonujesz (jako bot) 100akcji na minutę, to się system crash,uje.

Dodam również, że EA prawdopodobnie założyło minimalne zabezpieczenie że, np jak za dużo akcji wykonasz zbyt szybko, to natychmiast zamknie ci grę a ty otrzymasz bana na kilka godzin - Testowane na koncie X ;) Możliwe też że coś pada ale to już po twojej stronie.

Osobiście, otrzymałem już chyba z 3 takie bany (nie mogłem się zalogować przez x godzin)

Co Ty nie powiesz...

Nie każdy bot oferuje możliwość ustawienia opóźnienia (np. TE Bot z trainera od GMZ).

Poza tym - z opóźnieniem czy bez, prędzej czy później jak nie będziesz ich używał z umiarem (czyt. wykonywał tyle pościgów/ucieczek/wyścigów, ile przeciętny gracz może wykonać) to dostaniesz perma.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...