Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo długie ładowanie bitwy World of Tanks

Danielb272

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam problem z bardzo długim ładowaniem bitwy w WOT gra ładuje się mi ok 2 min proszę pomurzcię mam dość słabego kompa ale dawniej WOT ładował się ok 15 sec przed bitwą dodam że problem pojawił się jak zepsuł mi się komputer i wymieniano mi dysk twardy grałem po tej wymianie dysku w WOT i było dobrze lecz się zepsuło i teraz ładuję się 2 min liczę na pomoc.

Opublikowano

Cześć mam problem z bardzo długim ładowaniem bitwy w WOT gra ładuje się mi ok 2 min proszę pomurzcię mam dość słabego kompa ale dawniej WOT ładował się ok 15 sec przed bitwą dodam że problem pojawił się jak zepsuł mi się komputer i wymieniano mi dysk twardy grałem po tej wymianie dysku w WOT i było dobrze lecz się zepsuło i teraz ładuję się 2 min liczę na pomoc.

Zmniejsz jakość grafiki w grze 

Opublikowano

Ściągałeś jakieś mody ostatnio ja taki problem miałem po ściągnięciu modów a jak nie to jak masz odpalonego wota wciśnij ctrl alt delete i w menadżerze zadań wejdź w procesy znajdź proces który będzie się jakoś nazywał w stylu world of tanks bd miał duża pamięć (K) łatwo znajdziesz i naciśnij na proces prawym przyciskiem  myszy i wejdź w zakładkę ustaw priorytet następnie wybierz wysoki lub czasu rzeczywistego to także powino pomóc

Opublikowano

Ile masz ramu?

1.75 mam pamięci ram 

Ściągałeś jakieś mody ostatnio ja taki problem miałem po ściągnięciu modów a jak nie to jak masz odpalonego wota wciśnij ctrl alt delete i w menadżerze zadań wejdź w procesy znajdź proces który będzie się jakoś nazywał w stylu world of tanks bd miał duża pamięć (K) łatwo znajdziesz i naciśnij na proces prawym przyciskiem  myszy i wejdź w zakładkę ustaw priorytet następnie wybierz wysoki lub czasu rzeczywistego to także powino pomóc

modów nie miałem a ten sposób nie pomaga zbytnio bo kiedyś próbowałem. 

Ile masz ramu?

ale dawniej normalnie działało 

Opublikowano

Wyczyść dysk ze śmieci +optymalizacja pc'a+defragmentacja dysku

1,75 GB - 2 gb do wota to minimun

człowieku dawniej grałem na 1.75 ram i było 25 fps

Pobierz program CPU-Z i wrzuć na forum ss'y ze wszystkich zakładek programu.

jak ja ci to mam wrzucić ??

Opublikowano

człowieku dawniej grałem na 1.75 ram i było 25 fps

jak ja ci to mam wrzucić ??

Robisz ss'a i wstawiasz -,-

Dobra jak grałeś wcześniej a teraz jest teraz. Komputer pewnie w kurzu, dyski pozapychane pustymi folderami i śmieci systemowe. Odkurz swój komputer w środku, oczyść ze śmieci dysk i go zdefragmentuj

Opublikowano

Ewentualnie spróbuj przeinstalować sam World of Tanks... Kiedyś nie chciało wczytywać mi TD, czołgów lekkich, średnich i ciężkich, a artylerię wczytywało bardzo szybko.

Opublikowano

Ewentualnie spróbuj przeinstalować sam World of Tanks... Kiedyś nie chciało wczytywać mi TD, czołgów lekkich, średnich i ciężkich, a artylerię wczytywało bardzo szybko.

przeinstalowałem 2 razy do

tej pory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...