Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kluczowy plik do zmiany Czcionki. Help

DJJAYMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczyłem na yt gościa, który miał większą czcionkę i ogólnie lepiej wygląda od pozostałych czcionek. Więc popatrzyłem sobie na necie, co trzeba i ściągnąłem RAF Manager itd. Lecz jest jeden problem, a mianowicie nie ma 1 pliku "FontResolutions.xml" Naprawiałem wielokrotnie clienta gry i nic nie pobierał. Co mam zrobić, żeby mieć tą większą czcionkę ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Powinieneś ogarnąć ten mini poradnik, ale jak coś, to mogę pomóc, tylko pisz PW. Masz tutaj również zawarty wymagany plik od czionki, FontResolutions.xml

1) Download FontResolutions.xml (http://lnishan.atwebpages.com/FontResolutions.xml)
2) Right click on FontResolution.xml to open with notepad, Ctrl + A, Ctrl + C to copy
3) Download RAF Manager (http://www.sendspace.com/file/vrgt4x)
4) Extract to wherever, run RAFManager.exe
5) Scroll down on the left column, and locate 0.0.0.91
6) Expand and navigate to /DATA/CFG/defaults/
7) Double click on FontResolutions.xml, a text viewer window will be opened, Ctrl + A, Ctrl + V to replace
8) File > Save to archive, and exit RAFManager

Now run LoL to see the effects!

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Problem jest w tym, że właśnie zrobiłem już raz ten mini poradnik. Wszystko zrobiłem jak kazali i wywaliło mnie z lola. Po chwili wyskoczył jakiś komunikat, że jakieś pliki są uszkodzone itp. Jak już drugi raz chciałem to zrobić, to właśnie w tym RAF Manager nie było już tego pliku i nie wiem gdzie był i jak go wgrać ;/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...