Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaproszę kogoś/Czy ktoś mnie zaprosi na forum joduska.me.

Gość CapthaPL 4Ever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat powstał by ograniczyć spam tematami typu "kto mnie zaprosi" w dziale l# związanym ze zmianami na forum joduska.me

Wzory :

Zaproszę kogoś :

Wymagam :
Kontakt :
Inne (opcjonalne) :

Szukam osoby która mogłaby mnie zaprosić :

Oferuje :
Kontakt :
Inne (opcjonalne):

Wszelkie posty które nie są związane z poszukiwaniem/podarowaniem zaproszenia zostaną zgłoszone pod kategorią : spam/offtopic.

Przypominam że na forum jest zakaz handlu więc wszelkie posty tego typu zostaną zgłoszone pod kategorią : handel, proszę więc tego typu sprawy załatwiać na PW.

Opublikowano

Temat powstał by ograniczyć spam tematami typu "kto mnie zaprosi" w dziale l# związanym ze zmianami na forum joduska.me

Wzory :

Zaproszę kogoś :

Wymagam :
Kontakt :
Co w zamian (opcjonalne) :
Inne (opcjonalne) :

Szukam osoby która mogłaby mnie zaprosić :

Oferuje :
Kontakt :
Inne :

Wszelkie posty które nie są związane z poszukiwaniem/podarowaniem zaproszenia zostaną zgłoszone pod kategorią : spam/offtopic.

Myślisz że ktoś za darmo kogoś zaprosi? Z resztą z tymi ofertami pewnie będzie tak że 50% zostanie oszukanych. 

L# lovera nie dostaje się za free, a maksymalna ilość osób jaką może zaprosić wynosi 5. Raczej wątpię by ktoś zechciał za darmochę zapraszać cebule z mpc, a nie wydaje w jakieś dobre oferty, korzystne dla obu stron oferty . 

Uważam że temat jest zbędny. 

A spam i tak pewnie będzie, bo niestety gimnazjum jeszcze nie umie czytać.

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Myślisz że ktoś za darmo kogoś zaprosi? 

L# lovera nie dostaje się za free, a maksymalna ilość osób jaką może zaprosić wynosi 5. Raczej wątpię by ktoś zechciał za darmochę zapraszać cebule z mpc. 

Uważam że temat jest zbędny. 

A spam i tak pewnie będzie, bo niestety gimnazjum jeszcze nie umie czytać 

Sam jesteś śmieszny dzieciaczku z gimnazjum,lub nawet i podstawówki,więc zamknij buźkę bo aż szkoda czasu czytać Twoje wypociny w dziale Lola. I takiej cebuli jak Ty,nigdy bym nie zaprosił,jesteś zbyt głupi na wszystko.

Temat bardzo dobry,może znajdzie się ktoś o dobrym sercu i pozaprasza niektórych :)

Opublikowano

Sam jesteś śmieszny dzieciaczku z gimnazjum,lub nawet i podstawówki,więc zamknij buźkę bo aż szkoda czasu czytać Twoje wypociny w dziale Lola. I takiej cebuli jak Ty,nigdy bym nie zaprosił,jesteś zbyt głupi na wszystko.

Temat bardzo dobry,może znajdzie się ktoś o dobrym sercu i pozaprasza niektórych :)

Raczej szukanie hojnej, dobrodusznej osoby na mpc forum, to jak szukanie oleju w twojej głowie. Może i komuś ten temat pomoże, ale szczerze w to wątpię. 

Z czasem się zobaczy. 

Jednak patrząc z drugiej strony - joduska nie bez powodu zablokowała rejestrację. Zbyt dużo fake kont, dzieci. Jeśli ktoś kogoś nieznajomego za free zaprosi, a ten narobi syfu, to później zapraszający może mieć przez niego niemiłą sytuację. Jakoś średnio to widzę. 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Raczej szukanie hojnej, dobrodusznej osoby na mpc forum, to jak szukanie oleju w twojej głowie. Może i komuś ten temat pomoże, ale szczerze w to wątpię. 

Z czasem się zobaczy. 

Jednak patrząc z drugiej strony - joduska nie bez powodu zablokowała rejestrację. Zbyt dużo fake kont, dzieci. Jeśli ktoś kogoś nieznajomego za free zaprosi, a ten narobi syfu, to później zapraszający może mieć przez niego niemiłą sytuację. Jakoś średnio to widzę. 

Jesteś niczym pryszcz - wyciśniesz jednego, dwa następne się pojawią.

Opublikowano

Wymagam : napisania mi na PW nicku na jaki mógłbym zmienić z "emeryt mpcforum". Planuję wrócić do wypowiadania się w dziale L# w sezonie 5 więc przyda się jakiś fajny nick. nie wysyłaj mi generatora. chcę ogólnie propozycje (daję konto a nie zaproszenie. 2 posty, konto prawie czyste)
Kontakt : PW
Inne (opcjonalne) : zapraszam. mam tylko 1 konto. wybiorę najlepszy nick

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...