Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rankedy

xTexu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka , stare konto straciłem , ale mam nowe . Zacząłem grać Rankedy , w 1 mój team był dość słaby , a w przeciwnym było chyba z 3 smurfy .3 osoby wyszły po czym ostatnia osoba mnie wyrzuciła . w 2 meczu team był dobry oprócz jednej osoby która nie grała zbyt dobrze i robiła podstawowe błędy które próbowałem jej wytlumaczyc . Nie spodobało się to mojej drużynie i mnie wyrzucili. 3 mecz zagrałem zajebiscie : 2 miejsce w tabeli , 70pkt , z 6 gwiazdek . W 4 meczu dobrało mi znowu silverów , to wygraliśmy już w 10 rundzie , miałem 6 gwiazdek , 1 w tabeli, zrobiłem z 3 qudary . Teraz dostałem tego bana na 22h . czy w następnym meczu mogę się już spodziewać ligi wyższej niż silver 1 ?

Opublikowano

Nie dostałeś bana. To blokda na nowe konta. Po wygranych 2 grach w jeden dzień dostajesz blokade na 22h, aż nie zdobędziesz rangi.

Ja miałem silvery przez 5 gier, później goldy :P Na końcu po 10/2 czy tam 10/3 dostałem G3. Myślę że jak wygrasz kolejne 2 to dostaniesz Silvery 4/Elite

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...