Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 3 problem z multiplayer

***MiCHaU***

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przeszedłem kampanię w owej grze i chciałem zagrać w tryb multiplayer. Szukam serwera klikam JOIN SERVER ,odpala się bf ładuje się i nagle wyrzuca mnie z gry. Wchodzę na strone i jest komunikat na dole "

Error
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'jakis tam' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe"
Próbowałem coś zrobić z PunkBusterem ale nadal tak mnie wywala. Aktualizowałem PunkBustera i podczas instalacji Battlefield sam zaktualizował się do najnowszej wersji. Nie wiem jak wyeliminować problem, mam jeszcze bf3 na PS3 ale tam zupełnie inaczej wczytuje się do gry na multi.
Proszę o rozwiązanie problemu
Pozdrawiam
Michau

Opublikowano

Właśnie a jak to sprawdzić? Tą zaporę żeby nie blokowała? Mam nowy komputer i szczerze mówiąc mało go ogarniam :D

Kliknij na Start -> w "wyszukaj programy i pliki" wpisz "Zezwalaj programowi na dostęp przez zaporę systemu Windows" i wybierz -> Kliknij "Zmień ustawienia" -> znajdź PnkBstrA i PnkBstrB i zaznacz ptaszkiem pierwsze kwadraciki obok nich (pod "Domowe / Firmowe") -> potwierdź wprowadzone zmiany klikając "Ok".

Pozdrawiam  ^_^

Opublikowano

Yyy lol, nie mam tych pliczków :/ szukałem i nic nie ma :/ nawet odnośnie Pb to tylko instalator mam i cały czas coś z nim kombinuje już na to siły nie mam a jak go zamykam to wyskakuje okienko i są do wyboru 2 rzeczy odnośnie instalacji bo coś jest nie tak.

Edit:

Już działa, dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Pokombinowałem i mogę już spokojnie grać.

Opublikowano

Yyy lol, nie mam tych pliczków :/ szukałem i nic nie ma :/ nawet odnośnie Pb to tylko instalator mam i cały czas coś z nim kombinuje już na to siły nie mam a jak go zamykam to wyskakuje okienko i są do wyboru 2 rzeczy odnośnie instalacji bo coś jest nie tak.

Hmmm... Próbowałeś opcji "Napraw grę"? Jeśli nie to spróbuj.

Jesteś pewien, że podczas instalacji BF'a zgodziłeś się na instalację PB?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...