Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać?

Bla Bla.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dziwne pytanie, a mianowicie jak grać w Combat'a ?
Jakie bronie najlepiej kupować,jakie wyposażenie (plecaki, maski i inne pierdoły),  gdzie grać i co najważniejsze jak strzelać?

Z Broni mniej więcej ogarniam, po 2-3 strzały i jakoś to idzie, ale snajperka to dla mnie czarna magia. Celuję na kogoś, mam jego głowę/ciało na celowniku świeci mi się jego nick na czerwono, nie ruszam się i i tak go nie trafiam? ;o 
Przepraszam za głupie pytania, ale przerzuciłem się na tą grę z CS'a i trudno mi się połapać :D

Opublikowano

Sam musisz dojsc do tego jak ci sie dobrze gra . Co do broni , dla mnie najlepsza bron to g36e i m4a1 . Strzelam pojedynczo , no i seriami ale to z blizszych odl. Co do sr to zalezy jaka strzelales . W ca jest tak ze im dalej tym ciezej trafic 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

L96A1 Ta świąteczna, gram często mapę Kill Creek i właśnie tam nie potrafię zabić nikogo za to każdy potrafi zabić mnie ze snajperki :D Wszystkie pojedynki przegrywam.

Opublikowano

Snajperki wybieraj te, które mają 99 celności, bo w przypadku tego świątecznego L96A1 jest chyba 98 i czuć sporą różnicę w celności.

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

L96A1 ma mniejszy zasięg niż inne snajperki. Na kill creeku z dł. Odległości snajperka zabiera mniej hp.

Co do celowania- jak broń ma mały rozrzut, strzelaj bez przerwycelując w głowę.

Jak grasz G36E, to strzelasz po dwa razy, celujesz i tak po 2 pociski.

Inne bronie musisz sam wyczuć :)

Ubranie- najlepiej bierz wyposażenie które dodaje prędkość, dł. stamine. Np. Cyclop bandana

Oraz light vest/ lekka kamizelka.

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...