Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z programami i ich otwieraniem [POMOCY]

746733

Pytanie

Opublikowano

A więc opiszę tu mały problem który naprawdę wnerwia mnie, i w internetach nie mogę znaleść pomocy, jest taki problem, i odpowiedź aczkolwiek nie działa!

Problem:

Większeść aplikacji takich jak np sony vegas pro 13 nie odpala się, nie chodzi tu o błąd tylko poprostu, klikam 2 razy na ikonę, kółeczko ładowania kręci się dosłownie przez pół sekundy, a potem wraca do normy, w procesach nic nie ma, nic się nie odpala. Nie jest to we wszystkich programach oraz aplikacjach aczkolwiek w 10% jakie posiadam. Również był problem z Photoshopem, aczkolwiek naprawił on się sam. Nie wiem czy jest to virus czy nie, komputer skanowałem wiele razy antywirami takimi jak Kaspersky czy Avast. Również czyściłem komputer Odkurzaczem (program) oraz CCleanerem.  Nic nie pomaga. 

Nie wiem czy to pomoże, czy to jest wirus czy nie, i czy jest to powiązane z moim probleme, aczkolwiek za praktycznie każdym razem, kiedy otwieram coś za pomocą administratora, na ścieżce pliku nie ma np C:/Program Files/Nazwafolderu tylko C/:PROGRAM~1/Nazwafolderu czytałem o tym, lecz sporo się nie dowiedziałem+ dodatkowo niektóre programy a raczej instalatory które pobrałem, muszę przenieść z folderu pobrane na pulpit i wtedy te otwierać inaczej nie otworzy się akcja instalacji

Na komputerze nie ma wirusów, jest on skanowany co godzine, aby sprawdzić czy napewno nic nie wkryje.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...