Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] vixAFK - Komunikaty z/w i j/j

Gość vix0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

vixAFK

Komendy: /afcz (Może kiedyś zmienię, ale nie wiem na jaką)

Uprawnienia: (ang.permission): vix.afk

Wersja minecraft: 1.7.2

Opis: Cześć, jest to mój pierwszy plugin w eclipse do Bukkit'a  & Spigot'a (Pozdrawiam Skripterów, ale nic do nich nie mam).

Postanowiłem przestać kopać klocki i zastanawiać się nad rozgrywką, które sugerują nam różne serwery (autorskie pluginy)

I ZACZĄĆ SWOJĄ PRZYGODĘ Z PLUGINAMI

Dzisja (26.12.14r) światło dzienne ujrzał mój autorski plugin o nazwie vixAFK w wersji 1.0, do którego znajdziecie tutaj:

DOWNLOAD

ORAZ WYMAGANY SKAN (Na którego patrzy tylko 1% użytkowników MPCFORUM)

Działanie i prezentacje pluginu znajdziesz w tym filmiku:

Changelog:

v1.0 (26.12.14r)

- Wydanie pluginu

- Wstawienie tej prezentacji

To-Do

- Zrobić permisje dla rang takich jak VIP etc..

- Dodać komunikaty do permisji np. [VIP] Zenek zaraz wraca!

- Dodać config.yml i customowe komunikaty.

POZDRAWIAM I ZAPRASZAM DO POBIERANIA.

Lista, na co zezwalam, a na co nie: http://7dayshc.esy.es/licence.txt

Opublikowano

Po co w ogóle komu taki plugin w skrypcie w max 10 linijakch można to napisać 0.0. Plugin bezsensu poza tym większość korzysta z Essentiala który ma taką opcję -.-

Opublikowano

@Gmanus12345 Prze bardzo, ja chcę się rozwijać :) Zrób bungeecord w skript :D

Essentials nie ma tej opcji, którą wprowadzę w być może następnym update.

Takiego beznadziejnego skryptu nie dal bym nigdy na MPCForum do DL, *tutaj wyjątek^ propo, to jest 11 linijek nie 10 proskripterze.

command /zw:

permission: sk.zw
trigger:
send "&bZaraz bedziesz!" to player
broadcast "&7%player% &bZaraz bedzie!"

command /jj:
permission: sk.jj
trigger:
send "&aJuz jestes!" to player
broadcast "&7%player% &aJuz jest!"

@eripson Zależy od znajomości Javy, w moim przypadku, uwierz że miałem problemy z broadcastowaniem ,,Zenek Zaraz będzie'' ,,Zenek Już jest''

Opublikowano

@Gmanus12345 Prze bardzo, ja chcę się rozwijać :) Zrób bungeecord w skript :D

Essentials nie ma tej opcji, którą wprowadzę w być może następnym update.

Takiego beznadziejnego skryptu nie dal bym nigdy na MPCForum do DL, *tutaj wyjątek^ propo, to jest 11 linijek nie 10 proskripterze.

@eripson Zależy od znajomości Javy, w moim przypadku, uwierz że miałem problemy z broadcastowaniem ,,Zenek Zaraz będzie'' ,,Zenek Już jest''

Nie 11 tylko 9

bo permission: sk.jj nie jest potrzebne bo to każdy będzie mógł używać, to jest dla graczy jak i admów.

PS.

Na kij mi ten bungecord ?! -.-

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMarcinekqG Postaram się zrobić coś orginalnego biorąc pod uwagę to że:

- Dasz  mi pomysł

- Dostosujesz się do moich umiejętności, i znajomości Javy :D

To jak?

@ Gmanus12345 

Bo jesteście wszyscy tacy ProSkripterzy, wszystko zrobicie w tym skripcie.Tylko nie bungee xD Powtórzę że nigdy bym nie wstawił takiego głupiego skryptu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...