Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem teamowki nie wyszukuje

MichalekBiceps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam wielki problem:(

Nie moge grac z znajomymi teamowek , gdyz ja gram z kims teamowo to nie moze nam wyszukac pisze caly czas wyszukiwanie graczy i serwerow:( i niewiem co mam zrobic bo to lezy po mojej stronie , odinstalowywalem csa nawet i dalej co zrobic? a po 5 min wyszukiwania wyskakuje "nie udalo sie zlokalizowac oficjalnych serwerow gier z dopuszczalnym pingiem" . Jak gram sam to normalnie wyszukuje :P

Opublikowano

Opcje, maksymalny akceptowalny ping daj na 150 i będzie wszystko działało ;)

Opublikowano

Po prostu masz w ustawieniach dopuszczalny ping ustawiony na mniejszy niż wynosi między Tobą a serwerem w danym czasie. Zmień na 175 lub 150 jak wyżej professional booster Koej napisał. ( ewentualnie któryś znajomy ma tak ustawione )

empty

Opublikowano

Po prostu masz w ustawieniach dopuszczalny ping ustawiony na mniejszy niż wynosi między Tobą a serwerem w danym czasie. Zmień na 175 lub 150 jak wyżej professional booster Koej napisał. ( ewentualnie któryś znajomy ma tak ustawione )

Zmienilem na 150 i dalej nic :( Pomocy!

Opublikowano

Ale chyba raczej nei w tym problem bo kazdemu dziala oprocz mi :P

To widocznie Twoi koledzy mają coś źle ustawione.

empty

Opublikowano

Mam identyczny problem, wcześniej grałem z kolegami normalnie a od 2 dni coś padło koledzy normalnie mają mecz, normalnie wyszukuje nam tylko wtedy gdy wszyscy damy max ping na 350 ale przez to mamy pingi w grze po 300 

Jak ktoś sie na tym zna, to przydała by się pomoc.

Opublikowano

Miałem również ten sam problem, lecz wina nie była w samej grze lecz zależało to od dostawcy internetu i od tego jaki masz router. Prawdopodobnie masz zablokowane różnorakie dziwadła takie jak porty itp. Spróbuj posprawdzać na internecie różne poradniki, ponieważ jak sam coś tam pozmieniałem i nagle zaczęło działać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...