Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką postać wybrać po PvP?

Ragenus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobieram właśnie Terę i się zastanawiam nad warriorem bądź archerem nastawiam się głównie na szybkie wbicie max lvl i tylko pvp więc szukam postaci która w pvp bądź jakichś walkach x graczy vs x graczy sieje zniszczenie która z wyżej wymienionych się do tego najlepiej sprawdza ? Chyba że ktoś inny jeszcze ładnie ora to też napiszcie :p

Opublikowano

Jeśli ogarniesz postać to każda jest dobra ^^, berserker z sorkiem potrafią z krytem na strzała kogoś zabić. Warrior ma sporo klatek nieśmiertelności, archer ma dobre dmg a aoe ataków. Każda postać ma w sobie coś przydatnego do pvp. Od Ciebie zależy czy będzie potrafił to wykorzystać, ale dla początkującego gracza to chyba archer albo sorc może być dobry do pvp na bg. 

75775358773159538492.png

Opublikowano

Tzn w 2 innych grach miałem max lvl i w jednej z nich miałem jedno z lepszych eq na serwie więc jeśli chodzi o mmorpg to w miarę potrafię w to grać jeśli tera się od innich mmorpg dużo nie różni to nie powinno być tak trudno

Opublikowano

Jeśli lubisz wyzwania w pvp to możesz spróbować lancera jest to chyba jedna z najtrudniejszych postaci pod pvp ^^, ale szybko powinieneś wbić max lvl na niej, lancera szybko wyszukuje do dangeonów bo jest ich za zwyczaj mało a mało kto umie tankować warriorem.

75775358773159538492.png

Opublikowano

@Ragenus

Lancerów gra mało, a jest to jedna z bardziej pożądanych klas do pvp. Wlatujesz w tłum ludzi, ściągasz linką, stunujesz, a reszta ludzi bije. Archer ma świetny dmg z aoe i ma pułapki stunujące i liczne skille spowalniające, świetny w masówkach. Warrior jest bardzo szybki i silny i mocno wkurza ludzi, najczęściej wskakujesz na healera. Slayer jest podobny do warriora ale trochę wolniejszy. Sorc ma kilka aoe i wielki dmg, sieje zniszczenie w masówkach. Berserker ma duży dmg ale jest trochę wolny. Reapera nie wybieraj, nie ma żadnej przyjemności z gry (ciągle klikasz spację). Priest to typowy healer który dużo leczy rzuca buffy i różne wspomagające skille, ma słaby dmg. Mistic, typowy support słabsze heale, ma aury wzmacniające i thralle. Każda klasa jest dobra w pvp, wystarczy że ogarniesz jak nią grać

Opublikowano

A mam jeszcze pytanie bo się naczytałem że tera us znacznie lepsza od eu prawda to ? Czy z moim netem 25 gb miałbym lagi ? Dałoby radę tam normalnie funkcjonować ?

gQSkfLC.png

Opublikowano

Gadałem z ludźmi i czytałem, że pograć możesz ale co najwyżej pve za duże opóźnienia będziesz miał na pvp niestety. Niby są tam jakies programy do poprawy pingu ale nic nie dają ;.

75775358773159538492.png

Opublikowano

Według mnie nie warto ponieważ niema dużej różnicy między eu i na. Może jest tam więcej eventow, lepszy team ale różnicy poza pingiem byś nie poczuł. Gameforge ostatnio jakoś dziwnie się zmienia i idzie w stronę graczy a nie koniecznie ich kasy.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...