Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty do bola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. poszukuje skryptow do vayne twitcha dravena cassio ahri rengara corkiego luciana i nidalee. przeszukalem wszystkie skrypty ale byly stare i niektore nie dzialaly a nie ktore sa poprostu do dupy. prosze o pomoc lub wyslanie listy skryptow do bola do postaci. a i jeszcze jakby ktos mogl polecic cos do unikania skillshotow . a i jakies skrypty do vayne zeby byl orbwalking i przyvbijalo do sciany oraz cos na dobre last hity dzieki.

Opublikowano

vip czy free? shadow vayne + freaking good evade polecam

suabo polecasz jesli proponujesz fge

shadow vayne albo vayne no pain no gain

twitch - http://forum.botoflegends.com/topic/6827-auto-carry-plugin-twitch-spray-and-pray/(to plugin. zeby dzialalo musisz  miec skrypt sac revamped do ktorego download znajdziesz w moim temacie ostatnim)

ahri,corrki i cassio u mnie w temacie masz

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

suabo polecasz jesli proponujesz fge

shadow vayne albo vayne no pain no gain

twitch - http://forum.botoflegends.com/topic/6827-auto-carry-plugin-twitch-spray-and-pray/(to plugin. zeby dzialalo musisz  miec skrypt sac revamped do ktorego download znajdziesz w moim temacie ostatnim)

ahri,corrki i cassio u mnie w temacie masz

a powiedz co innego mam polecić dla free usera? chyba nic innego nie unika skillshotów po patchu 4.21 i jest dla free, polecam to bo lepsze chociaż drawingi skillshotów niż nic :)

--

Opublikowano

a powiedz co innego mam polecić dla free usera? chyba nic innego nie unika skillshotów po patchu 4.21 i jest dla free, polecam to bo lepsze chociaż drawingi skillshotów niż nic :)

jesli wylaczysz drawingi to juz lepiej, tyle, ze jesli nie, to np. podazajac za kims, cokolwiek, a masz 1 hit do zabicia, on nagle zacznie Ci unikac tak c*****o, ze enemy ucieknie, a Ty zostaniesz sflejmiony....do tego te ''drgawki''.

lepiej bez tego, albo jedynie z drawingami 

Opublikowano

jesli wylaczysz drawingi to juz lepiej, tyle, ze jesli nie, to np. podazajac za kims, cokolwiek, a masz 1 hit do zabicia, on nagle zacznie Ci unikac tak c*****o, ze enemy ucieknie, a Ty zostaniesz sflejmiony....do tego te ''drgawki''.

lepiej bez tego, albo jedynie z drawingami 

tak, aczkolwiek chyba lepiej jest nie feedować we wczesnej fazie linii grając np vs thresh niż stracić jednego killa na cały mecz

aczkolwiek każdy ma swoje zdanie. autor poprosił o coś do unikania skilli - podałem

--

Opublikowano

tak, aczkolwiek chyba lepiej jest nie feedować we wczesnej fazie linii grając np vs thresh niż stracić jednego killa na cały mecz

aczkolwiek każdy ma swoje zdanie. autor poprosił o coś do unikania skilli - podałem

ta, lepiej przyjac na twarz troche obrazen i zadac troche, niz otrzymac je i tak, a nie zrobic nic, bo ci sie champ trzesie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...