Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płynność gry

QuebonafideXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem pewny, ale uzyskał taką płynność dzięki monitorowi 144hz? Jak są tu jacyś znawcy to pewnie mnie poprawią ale jest to dość możliwa opcja.

Opublikowano

Nie chciałem się popisać fps tylko napisałem po to aby rozwiązać ten problem btw komputer to składak i nie jest to laptop btw2. Zazdrosnych gimbusów proszę grzecznie o spierdalanie bo nic tutaj nie wnosicie .Pozdrawiam

Opublikowano

@eryk

Ale zeby ktos widzial stream 144 hz tak samo musi miec monitor /ekran 144 hz:DDD czy to tak nie dziala?

@top

Ale  o jaka plynnosc ci chodzi? Ruch kamery czy co

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

@eryk

Ale zeby ktos widzial stream 144 hz tak samo musi miec monitor /ekran 144 hz:DDD czy to tak nie dziala?

@top

Ale  o jaka plynnosc ci chodzi? Ruch kamery czy co

Płynność całej gry tam chodzi jakoś tak dziwnie fajnie

Opublikowano

A jaki to byl streamer?Ma jakis kanal na yt ? Bym zobaczyl

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...