Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DayZ na G2A

WinTeR32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, będę kupował DayZ Standalone z G2A jednak jest problem, jest aż 3 kategorię dayz. Global, EU, RU/CIS. Które mam kupić, EU prawda? eu jest najtańsze bo jest promocja jakaś bo kosztował kilka dni temu ponad 100zł a teraz 86zł. A global 117zł. Brać EU żebym mógł wbijać na większość serwerów (w tym polskich np dayz.pl)?

Link :

https://www.g2a.com/dayz-steam-early-acces-cd-key-eu.html

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Ruskich się nie bierze bo nie można aktywować w Polsce. Ja bym osobiście wzią globala (temu najbardziej ufam :D) ale Eu też powinno być ok ale na to promocje i tak się raczej nie załapiesz już "Brak produktu w magazynie" 

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Mogłeś szybko brać wersje EU ponieważ była tania i mogłem z tego dobrze skorzystać, trudno się mówi i bierz wersje Global póki jest bo także jest dobra. 

Opublikowano

Nie lepiej kupić na steamie DayZ Standalone? Cena to około 105/110zł, masz pewniaka i grasz normalnie na wszystkich serwerach a nie jakies "ru/cis global albo eu"

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...