Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wasze pomysły na Easy Survival

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Potrzebuje pomysłów co dać NOWEGO na serwerze Easy Survival + Gildie. Tak wiem "Kolejny serwer nawet nie próbuj..." tylko to nie ja robie serwer tylko kolega i chce po prostu jakieś fajne pomysły co można zrobić.

Pomysły:

(Tu będę wypisywał wasze pomysły)

- nowe craftingi, nowe zbroje, drop jablek itp., przyoływanie konia //@Andy95 (bardzo fajne pomysły)

Pozdro!

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

własne craftingi, nowe zbroje, jeśli jest drop ze stone to, żeby dropiły z niego nie tylko rudy, ale też inne przedmioty (np. jabłka). Może przywołanie konia, konkurs z kodem co 15 min. Misje u npc i shop gui

Opublikowano

@Andy95 Napisz jakie mogą być te nowe craftingi, zbroje co mogą robić, jakie efekty dawac itp.

76561198209779975.png

Opublikowano

Zrób coś orgynalnego tak aby gracze się nie nudzili. Na przykład częste eventy , konkurs na vip'y. 

A co do zbroi możesz zrobić różności ,przecież zbroje są kolorowane (skórzane) możesz je użyć :)

JEŻELI POMOGŁEM DAJ LAJKA :)

Opublikowano

@bartek190

Tu się możesz pobawić z tymi zbrojami, bo tak jak Kacperovsky wspomniał, zbroi jest naprawdę dużo. A dzięki temu pluginowi http://www.curse.com/bukkit-plugins/minecraft/unlimitedrecipesmożesz sobie sam wymyślać nazwy zbroi, dodawać enchanty i ustalać craftingi. Tylko trzeba poświęcić trochę czasu. A co do serwera to jeszcze można dodać jakieś ukryte skrzynie z przedmiotami.

Opublikowano

Ok dzięki jeszcze jakieś sugestie, rady, pomysły? ;)

76561198209779975.png

Opublikowano

Jak dla mnie to jest beznadzieja te nowe craftingi nowe zbroje, misje.

Jak dla mnie najlepszy Easy survival to porostu normalny serwer Top graczy gildi,Administracja która nie zabija bo często się to zdarza na takich serwerach drop np kox 0.1 obsydian,refile,biblioteczki wydaje się że takich serwerów jest dużo wiem bo sam lubię na takich grać ale 3/4 to totalne g**** administracja nie ogarnięta,lagi,mało graczy itp :(

Daj porostu dobrze ogarnięte pluginy ładny mały spawn,dobry hosting aby nie było lagów i będzie dobrze xD

Jak zrobicie serwer wyślij mi ip na msg :)

Na pewno go zobaczę :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...