Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Farma kinah.

Chmielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Gdzie assassinem moge latwo nastukac troche kasy? Solo insty odpadaja dlatego pisze mam 65lv. W ug siedziec ciagle to tez troche bez sensu. Moglby sie ktos podzielic ze mna jakas porada?

Opublikowano

Z craftem jest za dużo zabawy :p Polecam zarabiać na kilka sposobów, wtedy Ci się gra nie znudzi. Raz instancje, raz ug, raz np mitrile (całkiem fajne pieniążki jeszcze z tego są).

Ładny hajs jest za ac, dlatego opłaca się siedzieć w ug i robić dzienne.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Marudzisz :D Wskakujesz na alta, lecisz do sarpan na objecty (20-30min), objecty respia sie co ok.2h wiec w tym momencie mozna sie zabawic w pvp, arenki, daily ac czy weekly.Znowu relog tyryryr.Potem na noc zostawiasz auto clickera w gelku na aether i rano wstajesz, ladnie otwierasz.Kolejna nocka zostawiasz craft i loop tak wskakuje 200kk+ na patencie <3 Probowalem na 3 postaciach nawet 4 robic daily ac i tygodniowo to sa grosze na jaranie.Jednak ja hajsy za ac czy supple z bm przerzucam na mojego alta sina <3 lofki kisski normalnie YOLO

Nie czaruj.

Opublikowano

Aether w gelku trzeba miec rozwiniety chyba bardzo? Probowalem to levelowac to meka straszna leci czasami o ten jeden punkt a i tak trzeba ladowac zeby zregenerowac lot. Daily AC nie mam bylem w ug ale tam nie mam zadnccyh daily

Opublikowano

Sa na to potki, aby ladowac flight time na dodatek co niektore klasy maja skille odnawiajace czas.Zeby miec q w UG trzeba miec 65lvl i wykonane prequesty w south katalam jesli dobrze pamietam.

Nie czaruj.

Opublikowano

Najwygodniejszym i uniwersalnym sposobem na zarobek jest "kup taniej, sprzedaj drożej". Trzeba się jedynie orientować w obecnych cenach.

Dla przykładu, ostatnio kupiłam 17 sztuk manastonów po 4kk za sztukę, po czym sprzedałam je po 4.5kk, więc jestem jakieś 8.5kk do przodu.

Nie jest to ogromna kwota, ale przy większej ilości transakcji, będą to już większe pieniądze.

Oprócz tego instancje, ja preferuję TF i Sauro. Z TF wynosisz kamienie zaklinające, a z Sauro skiny.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Najwygodniejszym i uniwersalnym sposobem na zarobek jest "kup taniej, sprzedaj drożej". Trzeba się jedynie orientować w obecnych cenach.

Dla przykładu, ostatnio kupiłam 17 sztuk manastonów po 4kk za sztukę, po czym sprzedałam je po 4.5kk, więc jestem jakieś 8.5kk do przodu.

Nie jest to ogromna kwota, ale przy większej ilości transakcji, będą to już większe pieniądze.

Oprócz tego instancje, ja preferuję TF i Sauro. Z TF wynosisz kamienie zaklinające, a z Sauro skiny.

Teraz przy obecnym evencie na poczatku tak robilem :D Kupowalem snowflake+7 taniej a o 1kk + drozej schodzily, wiec troche sie pobawilem.Co do innych itemow typu: ms czy inne pierdoly sie poprostu nie bawie.Szkoda czasu na to a zabawa o grosze.

Nie czaruj.

Opublikowano

Do metody "kup taniej, sprzedaj drożej" trzeba mieć hajsy :D Nie każdy je ma (np ja xD)

Wszystko jest mozliwe, ja np nigdy nie mialem w grach, ze tak powiem zylki do interesow dobrym przykladem jest metin2 :D Grajac kiedys musialem isc ciezsza droga po zarobek a mialem kumpla, ktory od groszy bo 500k zaczal zarabiac miliardy...Tutaj akurat w aionie fajne jest to, ze masz pomyslow na zarobek od A do Z ^^

Nie czaruj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...