Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reakcja GM na bota, gdzie zabiera?

van_krys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo wazna sprawa.

Potrzebuje pewnej na 100% informacji z pierwszej reki nie takiej ja slyszalem od kogos. Potrzeba mi wypowiedzi osob ktore to sprawdzily/przezyly na wlasnej skorze :)

Gdzie moglby wziasc mnie GM w momencie sprawdzenia czy mam bota?

Glownie chodzi mi tu o GM: Smoczyca.

Sprawdzala kogos ostatnio?

Zabrala do pokoju gm, minilandu?

Ktos cos wie?

Pomocnik
Opublikowano

Zabierają do pokoju gm'a ;) i to jest praktycznie za każdym razem , jeżeli nie odpisiujesz 

Opublikowano

Zabierają do pokoju gm'a ;) i to jest praktycznie za każdym razem , jeżeli nie odpisiujesz 

To nie majkraft.

Widzi, że masz bota = ban.

giphy.gif

Opublikowano

To nie majkraft.

Widzi, że masz bota = ban.

Myluisz sie.

W Metinie czekaja na odpowiedz - nie odpowiedz ban. W nostale GM przenosi cie do GM pokoju jesli nie odpiszesz w ciagu ilus tam sekund i tam jak bedziesz - wykryja bota =  ban.

Opublikowano

Prawda jest taka że ja jakoś na dawnym koncie na Avalonie bociłem naprawde sporo i jakoś bana do dziś nie dostałem. Dla mnie to wygląda dziwnie... Tyle ludzi boci ,jest ich masa za ml ,wystarczy Gm jeden wejdzie i dla każdego banik. Uważam że to troche chore i zdaje mi się że GM czasem nie chcą tego widzieć aby mieć święty spokój... Naprawde żałosne.

Opublikowano

Zabiera do innego pokoju jest to pokój z 5 kamieniami których nie da się zniszczyć. Wtedy pisze ''Proszę przestać atakować kamień'' jeśli nie przestajesz+ nie odpowiadasz= BAN.

Opublikowano

Tobie tak zrobił? :)

Mało znam takich przypadków gdzie za boty na expa bana dostali. Są takie przypadki ,ale to wtedy jak postać ekspi 24H na dobe calutki czas i nie przestaje... To wtedy jest nierozsądne ,ale większość ekspi po pare H dziennie z rana potem robią przerwe i do wieczora spowrotem włączją :_)

Opublikowano

Ja zrobiłem eksperyment, odpaliłem bota i przyszedł GM przywitał się, ale mu nie odpisywałem, bo wiadomo bot. Po chwili przeniósł nas do CP, w którym są te meteoryty (ten koło Komety) i zobaczył, że autoatakuje i mnie zbanował. :)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...