Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Skradzione konto

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, pisałem już tutaj jakiś czas temu, opisałem sytuacje, że mi konto ukradli.. ;/ no i napisałem do polskiego supportu, i nic.. no to do angielskiego.. od razu dostałem odpowiedź : "IMPORTANT!

*If your Steam account has been hijacked, your computer's security may be compromised as well.*

Please reply to this ticket after completing these steps to confirm that your computer is secured and free of malware: 

1) Scan your computer for viruses, key loggers, spyware, and other malicious code with a virus scan utility that has the most recent virus definitions.

2) Change your SteamPowered.com Support Account password and the password for the e-mail account you are using to contact Support. If you no longer have access to the email that is associated with your account, please reply with your new email address.

Finally, to ensure the speediest results, please make sure you have provided adequate information and proof of ownership: 
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2347-QDFN-4366

no i odpisałem im dałem im dowód, że zakupiłem daną grę i czekam na odpowiedź już 2 tygodnie i nadal nic ;c można to jakoś przyśpieszyć ?

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Nie przyśpieszysz tego, musisz czekać na odpowiedź

No okej, a nie wiesz może ile to potrwa +/- ? Ponieważ bardzo mi zależy na tym koncie ;/

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

No okej, a nie wiesz może ile to potrwa +/- ? Ponieważ bardzo mi zależy na tym koncie ;/

Nikt tego nie wie, teraz jeszcze są święta i dodatkowo mają więcej pracy.

Nic nie zrobisz, musisz czekać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...