Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Warrock

Infamouspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wywala cie po paru min ? nie tylko ty masz ten problem mnie tez wywala od 4 dni ,nawet jednego calego meczu nie moge zagrac... to prawdopodobnie przez aktualizacje sterownikow nvidia bo widze ze ty tez masz, ale jak to naprawic to niemam pojecia... moze odinstalowac najnowsza wersje sterownikow i zainstalowac poprzednia,mi jak narazie nie chcialo sie tego robic

Opublikowano

ale co ci zadziałało zmiana sterowników grafiki ?

mam ten sam problem ale nic mi nie pomaga jeśli komuś z was udało się to naprawić napiszcie jak 

Opublikowano

Interesujące. Dzisiaj też złapał mnie ten problem. Musi to być jakoś powiązane z ich bazą danych czy coś. W sumie serwer 2 tygodnie bez przerw już działa. Miejmy nadzieję, że naprawią to w środę ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

no mi pomoglo po zmianie sterownikow ,bo brzez najnowsza aktualizcje nvidi mnnie wywala jak wy piszecie, wiec bym probowal cos w tym kierunku robic.... odinstalujcie wszystkie sterwoniki nvidi jakie macie ,zresetujcie kompa zainstalujcie te co w linku i znowu restet i nie aktualizujcie do nowych wezcie to zablokujcie czy cos... i gdzies slyszalem z z amd bylo to samo....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...