Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na czym chcielibyście zagrać? Co chcielibyście na takim serwerze zobaczyć?

MatSadx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Kiedyś stawiałem (nie chwaląc się) dobre serwery minecraft, lecz miałem strasznie długą przerwę i mam do was pytanko :) 
Na jakim serwerze chcielibyście zagrać? Co chcielibyście, aby się na nim znajdowało ?
Aktualnie mam maszynę 16GB ramu wykupioną na 2 lata i szkoda by było, aby się zmarnowała.

Opublikowano

Jeśli grałeś w samp to pewnie wiesz co to Rp - prawdziwe życie.Pograłbym coś w tym stylu w majkraftach : ) odgrywanie super akcje dużo możliwości i budowania oczywiście. Myślę że starszych graczy grało by dużo ale jak chcesz coś pod zarobek lub coś dla wszystkich w różnym wieku to polecam coś typu Mini-games :) Mam fajny pomysł na taki serwer.Przy korzystaniu z command blocków oraz permissions authme i we/wg pisz pw jak chcesz wiedzieć więcej.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Zrób cokolwiek byle nie kolejny survival :D jak już ktoś wyżej napisał RP to bardzo dobry pomysł.

Albo jakieś autorskie minigames.

Opublikowano

Ja tam bym zagrał na dobrym trybie Survival

• Mini-gry

• System prac

• Duuużo ciekawych miejsc w mieście (jakies areny, sklepiki, targ)

Opublikowano

Ja to bym zagrał na serwerze ala Kwadratowa Masakra ale raczej nie wyjdzie bo po c**j komu KM na 16 GB maszynie :x

Opublikowano

Całkiem niedawno byłem administratorem pewnego serwera fb + sv + frakcje, i bardzo dobrze nam szło. Koniecznie musi być:

-Drop z rud. Chodzenie po jaskiniach ma sens

-Dużo ludzi w administracji, albo kilku ale zamiast się obijać patrzą czy ktoś nie ma x raya

-Fajne, częste eventy, ja np. organizowałem TNT Bow spleef, taki jak u hypixela. Na command blockach można zrobić ;)

-Dobre nagrody z eventów, np. Książka Sharpness VI

-Brak diamentów czy koxów w sklepie. Jedynie jakiś VIP dający nieco lepsze eq czy coś.

Chętnie bym na takim pograł, bo trudno jest teraz znaleźć dobry survival z frakcjami ze sporą ilością graczy oraz bez pay2win.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

mmorpg bez gildi, frakcji itp. bez działek tylko z cuboidami stawianymi przez graczy i pracami

Całkiem niedawno byłem administratorem pewnego serwera fb + sv + frakcje, i bardzo dobrze nam szło. Koniecznie musi być:

-Drop z rud. Chodzenie po jaskiniach ma sens

-Dużo ludzi w administracji, albo kilku ale zamiast się obijać patrzą czy ktoś nie ma x raya

-Fajne, częste eventy, ja np. organizowałem TNT Bow spleef, taki jak u hypixela. Na command blockach można zrobić ;)

-Dobre nagrody z eventów, np. Książka Sharpness VI

-Brak diamentów czy koxów w sklepie. Jedynie jakiś VIP dający nieco lepsze eq czy coś.

Chętnie bym na takim pograł, bo trudno jest teraz znaleźć dobry survival z frakcjami ze sporą ilością graczy oraz bez pay2win.

Połączenie tego to moje mażenia

YouTube Klik

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...