Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronie na perma za GP

Bobson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pamiętam, że jak kiedyś grałem w CA to zawsze na urodziny gry były jakieś tam bronie za GP (tak chyba nazywa się ta podstawowa waluta) na perma. 

Chciałbym zapytać czy w tym roku Nexon przewiduje podobną akcję i jeśli tak to kiedy to będzie miało miejsce ?

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Jedyne co ostatnio była jakaś broń to AUG za wchodzenie codziennie na Combata przez 17dni ale to kilka miesięcy temu a wyprzedaż jeszcze dawniej i bodajże nie chce cie wprowadzić w błąd to jedyne co mi sie kojarzy to 

SHAPKA 

Light vest 

UMP

Ale nie jestem pewien

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Tak ci tylko mówie ze mi się kojarzy nie jestem pewny więc nie chce Cię wprowadzać w bład

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

sama lipa na te święta,ze skrzynek co dają to leci po 1/2k gp albo szajskie bronie na 1 max 7 dni które lądują w koszu

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

sama lipa na te święta,ze skrzynek co dają to leci po 1/2k gp albo szajskie bronie na 1 max 7 dni które lądują w koszu

Właśnie tak się zastanawiam czy opłaca się ściągać. 

Ale dochodzę do wniosku, że raczej lipa.

Serio żadnych eventów ciekawszych nie było od dłuższego czasu  ?

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Właśnie tak się zastanawiam czy opłaca się ściągać. 

Ale dochodzę do wniosku, że raczej lipa.

Serio żadnych eventów ciekawszych nie było od dłuższego czasu  ?

Ogólnie nie wiem czy wiesz, ale wszystkie bronie za NX są za GP, jest wprowadzona rotacja broni, w której są bronie za darmo GP/NX Standard, opcja sellback można się wzbogacać na wszystkim, więc te permy za gp jakoś nie mają wartości jak na wszystko Cię stać.

Opublikowano

Zawsze o jeden perm wiecej  :D ale tak patrzac na ilosc GP kazdego to permy beda za jakies 200k-300k :P

Nothing is impossible.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...