Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Interfector - kandydat na moderatora forum.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2246414163879141029625.png

2339414164332841029625.png

Witam wszystkich czytających jak i zainteresowanych moją osobą.
Mam na imię Mariusz i mam 18 lat. Pochodzę z małej miejscowości położonej nieopodal Wrocławia.
Na co dzień uczę się w 3 klasie szkoły zawodowej jako stolarz.
Interesuję się sportem aktywnie i muzyką również aktywnie.
W wolnym czasie lubię spędzać czas ze znajomymi, czytać książki, oglądać filmy - właściwie wszystko to, co przeciętny człowiek.
Jeśli chodzi o mój charakter to jestem osobą sympatyczną, miłą, opanowaną, pomocną, zaradną, zorganizowaną, odpowiedzialną, często zabawną, ale czasami również cichą.
Nie lubię kłamstwa, chamstwa oraz nieodpowiedzialnego podchodzenia do zadań. Lubię pracować w grupie oraz zarządzać różnego typu pracami oraz projektami.
Sprawnie posługuję się zasadami ortografii i poprawną konstrukcją zdań.

8342214164332851029625.png

Moje doświadczenie jest dość obszerne. Ponad rok temu prowadziłem prze krótki czas własne forum, oczywiście na silniku IPB.
Moderatorem byłem również wiele razy, lecz zawiesiłem wszystko na 8/9 miesięcy no i teraz postanowiłem powrócić.
Nie jestem w stanie wymienić nazw serwerów, ale moi przełożeni (z tych, których pamiętam) to chyba osoba o nicku shizz (przepraszam, jeśli nick napisany nieprawidłowo), serwery Kazdara oraz raz, jeśli się nie mylę to osobą sprawującą odpowiedzialność za moją pracę był `Krito. Oczywiście osób i serwerów było więcej, lecz to było prawie rok temu i wszystko wyleciało mi z głowy. Aktualnie współpracuję z CJ'em pełniąc funkcję GlobalModa/Administratora na jego forum. Ogólnie rzecz biorąc: opiekuna.

Czas jaki mogę poświęcić nie jest mały ani też nie duży. Są to zawsze godziny popołudniowe, wieczorne oraz nocne, gdyż do południa mam szkołę oraz praktyki.
Dokładniej mówiąc jest to czas między 16:00 a 00:30. Oczywiście w weekendy i święta czas ten ulega zmianie i znacznie się powiększa.

1388614164332851029625.png

Niektórzy pytają dlaczego chcę zostać akurat moderatorem... Wyjaśnię: lubię porządek, przestrzeganie regulaminów oraz ogólnych zasad, nienawidzę niedomówień
oraz nieporozumień i dlatego chciałbym je wyjaśniać. Jestem osobą pomocną i w miarę możliwości chciałbym pomagać jak tylko mogę.
Chciałbym odciążyć administracje z obowiązków pilnowania forum, by mogli zająć się sprawami wyższej wagi.
Bardzo lubię również pracę w grupie oraz organizowanie zabaw i konkursów.

2356814164332861029625.png

Od administracji oczekuję profesjonalizmu i poważnego podejścia do sprawy.
Ważną rzeczą dla mnie jest również aktywność i łatwy kontakt.

7810914164332861029625.png

Skoro napisałem czego oczekuje od administracji, wypadałoby napisać co mogę dać od siebie:

- dobry kontakt

- aktywność
- kulturę
- znajomość obowiązków
- regulaminy i wzory
- organizowanie konkursów i zabaw
-  znajomość ortografii
- dojrzałość psychiczną
- lojalność
- odpowiedzialność

4135814164332871029625.png

PW tutaj na forum w razie zainteresowania moją kandydaturą.
W razie podjęcia współpracy oferuję kontakt GG: 51430855, Skype, TS3, FB i w razie potrzeby telefoniczny.

Opublikowano

Jeżeli byś się trochę poduczył, to mógłbyś zostać nawet Administratorem Forum. Dziwni są Ci ludzie  :huh: .

Ale nic polecam!

da270045f997aed311b13ea95ec42bb9.gif

[50] - [100] - [150] - [200]  - [250] - [300] - [350] - [400]

Opublikowano

Jeżeli byś się trochę poduczył, to mógłbyś zostać nawet Administratorem Forum. Dziwni są Ci ludzie  :huh: .

Ale nic polecam!

Bez problemu mógłbym podjąć się pracy admina, lecz nie posiadam licencji IPB a sporo osób tego wymaga i przeważnie administratorzy są wybierani po znajomości a ja bardziej stawiam na umiejętności niż znajomości. Znajomości w pracy nie wiele mnie nauczą. Ludzie nie są dziwni tylko nie mają odpowiednich dojść :)

Opublikowano

No z forum CJ zaszaleć nie możesz, ale cóż powodzenia w poszukiwaniu posady.

Jak już wspomniałem nie mam znajomości by na poważnie zająć się innymi forami.

Opublikowano

Jak już wspomniałem nie mam znajomości by na poważnie zająć się innymi forami.

Nie potrzeba znajomości aby ogarnąć sobie dobrą posadę, pokręć się po serwerach i szybko coś znajdziesz. 

Opublikowano

Nie potrzeba znajomości aby ogarnąć sobie dobrą posadę, pokręć się po serwerach i szybko coś znajdziesz. 

Nie jest tak do końca. Nie szukam byle jakiej posady :)

Polegam go, ogarnia. :)

A dziękuje pięknie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...