Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# NADCHODZI

Opty222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No super fajnie wszyscy sie cieszą.

Ale po chu* nowy temat? ;P jest ich juz chyba z 5

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Tematy zamykane i tworzone nowe <3 .

Anyway. faktycznie jodus pisze że kończy prace. Może w końcu dostaniemy nasz christmas prezent :#

Opublikowano

Update będzie zapewne ,,tommorow'' :D

Poprawiam, powinno być TOMMOROW™   

Anyway, coś czuje że faktycznie dziś wyjdzie :_: albo joduska zrobi suprize i jak zwykle - Eh emm pakiety sie popsuły tory też byłe złe. Ehh emm sorry guyz wait tommorow

A TOMMOROW™ : Guyz wait more :_: zabezpieczenia sie popstuły ehh emm riot coś zrobił . 

Opublikowano

a mi sie wydaje, ze jutro wyjdzie xD zobaczycie :D

Jak jutro ma "wyjść" to poczekamy do patcha 69.69

Opublikowano

Dziwi mnie tylko, że nie widać tu rangi. Ale no ok dowód jakiś jest. Mam nadzieję, że do nowego roku będzie update, bo jinx chce polatać ;p

Opublikowano

Dziwi mnie tylko, że nie widać tu rangi. Ale no ok dowód jakiś jest. Mam nadzieję, że do nowego roku będzie update, bo jinx chce polatać ;p

Joduskame od dawna nie ma rangi :P

Opublikowano

Panowie, moim zdaniem nie będzie sharpa ponieważ joduska ma prace w firmie i pracują nad stworzeniem nowego oprogramowania do elektrycznych szczoteczek do zębów. Joduska wyda aktualizacje sharpa wtedy, jeżeli oprogramowanie do szczoteczek będzie w pełni funkcjonalne oraz działające, jak na razie nad tym pracuje. Potwierdzone info po rozmowie na ts.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Panowie, moim zdaniem nie będzie sharpa ponieważ joduska ma prace w firmie i pracują nad stworzeniem nowego oprogramowania do elektrycznych szczoteczek do zębów. Joduska wyda aktualizacje sharpa wtedy, jeżeli oprogramowanie do szczoteczek będzie w pełni funkcjonalne oraz działające, jak na razie nad tym pracuje. Potwierdzone info po rozmowie na ts.

trollować trzeba umieć. tobie słabo wychodzi ;) 

czekamyyXD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Ludzie proszę nie podniecajcie się tak popatrzcie w pierwszym poście na datę koło outdated     19.12.2014

Ślepy? Jest tam napisane 25 December koło jego wpisu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...