Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje ekipy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję ekipy, której się CHCE i wie co robi. W planach serwer easy/medium, do testów udostępniam VPS'a. Poszukuję mappera, kogoś kto ogarnia 3ds max a także technika, i nie ukrywam że pracy trochę będzie miał, sam troszkę umiem ale to nie wiele :P Sam ogarniam trochę grafikę, więc mogę też dopomagać. Kiedy wszystko będzie gotowe wykupuje dedyka. Jeśli sie zgłosisz dostajesz wolną rękę, po prostu ma działać. Więcej info proszę na GG: 28957865. Osoby w dowolnym wieku.

Opublikowano

Rozbawiło mnie to. Poszukujesz osób do najgorszej/najcięższej pracy a Ty jesteś tylko i wyłącznie grafikiem i będziesz im jeszcze rozkazywał co oni mają robić. Dedyk a mogę wiedzieć ile masz lat? Bo więcej niż 18 nie daje, jeśli szukasz ekipy w dowolnym wieku to znaczy że masz ok 18 lat. Więc chciałabym zobaczyć tego dedyka za 200 zł ;) .. Powodzenia, bo na 100% same dzieci się do Ciebie zgłoszą. 

Opublikowano

Mnie też rozbawił komentarz z Twojej strony. Gdybym sam to potrafił, to zapewne robiłbym to sam, a nie poszukiwał technika. A przecież nie będę też poszukiwał kogoś, kto nic nie będzie robił. ;) Nie mam zamiaru nikomu rozkazywać, nie bawię się w despotę. Co Cie w ogóle interesuje mój wiek? Niech piszą też dzieci z gimnazjum, szansę daje KAŻDEMU. O budżet się nie martw. A z Twojego komentarza wywnioskować można, że nie masz własnych problemów, więc robisz niepotrzebny spam w tematach innych ludzi. Mam szczerą nadzieje że nie będziesz więcej zaśmiecać tego tematu. Pozdrawiam Cię serdecznie.

TECHNIK- NIEAKTUALNE

Wciąż poszukuje mappera

Opublikowano

Osoby na stanowisko GM też poszukujesz?

Ludzie ranga GM to nie jest zabawa ! To ciężka praca... Te wszystkie dzieci chcą Gm'a a nie wiedzą, że to jest obowiązek a nie przyjemność...

Opublikowano

Mnie też rozbawił komentarz z Twojej strony. Gdybym sam to potrafił, to zapewne robiłbym to sam, a nie poszukiwał technika. A przecież nie będę też poszukiwał kogoś, kto nic nie będzie robił. ;) Nie mam zamiaru nikomu rozkazywać, nie bawię się w despotę. Co Cie w ogóle interesuje mój wiek? Niech piszą też dzieci z gimnazjum, szansę daje KAŻDEMU. O budżet się nie martw. A z Twojego komentarza wywnioskować można, że nie masz własnych problemów, więc robisz niepotrzebny spam w tematach innych ludzi. Mam szczerą nadzieje że nie będziesz więcej zaśmiecać tego tematu. Pozdrawiam Cię serdecznie.

TECHNIK- NIEAKTUALNE

Wciąż poszukuje mappera

Nie sądziłam że wyrażanie Swojego zdania jest to spam. Co mnie interesuje ? To że po Twojej ofercie można wywnioskować jedno, to że wiek dla Ciebie nie ma znaczenia tzn jeśli wybierasz do Team jest śmieszne, wybierzesz 14 latka który nie ma mutacji i myślisz że ogarnie wszystko? Powodzenia.

Opublikowano

Nie sądziłam że wyrażanie Swojego zdania jest to spam. Co mnie interesuje ? To że po Twojej ofercie można wywnioskować jedno, to że wiek dla Ciebie nie ma znaczenia tzn jeśli wybierasz do Team jest śmieszne, wybierzesz 14 latka który nie ma mutacji i myślisz że ogarnie wszystko? Powodzenia.

Na tym forum nie znajdziesz wielu osób, które mają ok. lub ponad 18 lat. Większość dobrych techników jest w przedziale 15-17. 

Wiek nie ma żadnego znaczenia, bo to tylko cyfra, a liczy się charakter oraz poziom umiejętności. Mutacja to jedno, ale ocenianie człowieka po wieku i wyglądzie, jest największym błędem. 

Co do ogłoszenia, to nie ukrywam, że mało czytelne przez te braki interpunkcji oraz całkowity brak estetyki. 

Zawiera jednak konkretne informację, co jest największym tutaj plusem. 

Osobiście uważam, że osoby mało profesjonalne, szansy na sukces wielkiej nie mają, więc i tutaj nie wierzę w duży projekt - (grafik amator).

Mimo to życzę powodzenia i śmiało polecam, bo ogarnięty w miarę człowiek.

@Snajperowsky

Dzięki, nie zauważyłem. Zawszę piszę na szybko. ^^

Opublikowano

"bo ogarnięty w miarę ogarnięty człowiek." 

Troszeczkę Ci się pogmatwało układanie tego zdania, ale to nic ;]

Wiek nie ma znaczenia, doświadczyłem tego już wiele razy. Nie raz współpracowałem i grałem z ludźmi, "Którzy nie mają mutacji" i bezproblemowo wypełniali nawet najcięższe zadane im zadania. Więc proszę nie oskarżaj ludzi wieku do 14 lat, ponieważ sam też kiedyś miałeś tyle. Dziękuję.

Co do tematu, mam wielką nadzieje, że ktoś się do Ciebie zgłosi. Polecam. :)

da270045f997aed311b13ea95ec42bb9.gif

[50] - [100] - [150] - [200]  - [250] - [300] - [350] - [400]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...