Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]▶ Kupie tło & awatar na YouTube ◀

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, poszukuję profesjonalnego grafika który stworzy mi tło i awatar na kanał YT. Grafika ma mi posłużyć na długie lata ;d, więc ma być ładnie wykonana.

Na początek podam przykładowe tła które mi się podobają (i chciałbym coś podobnego)

channels4_banner.jpg

Bez%2Bnazwy%25283%2529.png

tloaa.png

Wszystko ma się ładnie komponować na różnych rozdzielczościach, więc wg youtube (wzór widziałem w grafikach google).

Więcej info nt. tła

Lewa strona: nick (Hawaj) oraz napis pod nim (SUBSKRYBUJ l KOMENTUJ l LAJKUJ) koniecznie na jakimś ładnym tle z ciekawymi efektami.

Środek: Ma się powoli mieszać w zdjęcia które miałyby się znajdować po prawej stronie

Prawa strona: 3 screeny z GTA V (franklin), Metin2 (wojownik w stalce i trucie) oraz FIFA 15 (messi), te zdjęcia też mają do siebie pasować kolorystycznie (pokryć jakąś ciekawą warstwą) oraz wzbogacić o jakieś świecidełka (wiecie co jest 5, na przykładach jest wszystko pokazane :D)

Jakbyście mieli jeszcze jakieś pytania dot. zlecenia to piszcie na gg które podałem na dole.

Forma zapłaty: 15zł przelewem + mogę wysłać sms na dowolny nr do 20zł pod warunkiem, że praca będzie ok.

Nazwa rzeczy: Tło i awatara kanał YT
Metoda kontaktu: Forum lub GG: 48897184
Opis rzeczy: Tło na YT
Oferowana cena: 15zł przelewem i sms premium na dowolny nr do 20zł :D
Zdjęcia/inne informacje: Nick: Hawaj, profesjonalne wykonanie

Pozdrawiam

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...