Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomidorkowa premka

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E25? Pantherka M/10? 

E25 "ponoć" trudny do ogarnięcia (?)  Ta pantherka M/10... hm...

A co powiecie o "Szumalturmie" ? 

Opublikowano

E25 "ponoć" trudny do ogarnięcia (?)  Ta pantherka M/10... hm...

A co powiecie o "Szumalturmie" ? 

Szmalturn to fatalny wybór, słaby pancerz, fatalny MM często grasz na 8 tierach, dobre działko, nie polecam szmalturna :P 

No, no! Bierz Jadźkę! ;)

Opublikowano

Szmalturn to fatalny wybór, słaby pancerz, fatalny MM często grasz na 8 tierach, dobre działko, nie polecam szmalturna :P

Zastanowię się i może wezmę tego SP, a jak nie to panterkę M/10 (fajne działo) + gold ew. premka lub któryś z tych czołgów (TOG II / SU-100Y / Type 64 / Dicker Max / Su-85l)

Opublikowano

bierz sp jak do 120 zł to jest 8 tier najlepiej nim będziesz zarabiał

Rozegrałem nim 3 bitewki u kolegi

1- Odznaka mistrzowska III 

2- As pancerny 

3- Odznaka mistrzowska III 

Powoli zaczynam go lubić, może ktoś się jeszcze wypowie? 

Opublikowano

lepiej dołozyc i miec fun niz meczyc sie z tym  

gwarantuje ze po 300-500 bitwach ci sie znudzi ;)

Problem jest taki, że nie lubię td'ków, zwłaszcza mułowatych. Prędkość Super Pesta mi wystarczy, chociaż działo według mnie troszkę niedomaga. 

Opublikowano

SP nie dal Ciebie... Dla nikogo :D JG88 byłoby ok ale też nie dla Cb... Churchill 3 nie pchaj sie na wysokie tiery... Ewentualnie E25 ;) usuwaja go ze sklepu to wiesz :)

Opublikowano

SP nie dal Ciebie... Dla nikogo :D JG88 byłoby ok ale też nie dla Cb... Churchill 3 nie pchaj sie na wysokie tiery... Ewentualnie E25 ;) usuwaja go ze sklepu to wiesz :)

Właśnie mi SP się wyjątkowo z*********e gra mimo różnych opinii jak dla mnie jest fajny. Co do Churchilla III mam go, E25 właśnie nad nim myślę, w przyszłości to będzie unikat... 

no nie wiem. 

Opublikowano

E 25 jest dostępny tylko w sklepie premium. SP na dłuższą metę to słaba inwestycja, na randomkach słabo się spisuje.

Może panterka 8.8?

Opublikowano

E 25 jest dostępny tylko w sklepie premium. SP na dłuższą metę to słaba inwestycja, na randomkach słabo się spisuje.

Może panterka 8.8?

Czy ja wiem... słabo? Jestem unskillem do potęgi ale jak dotąd na te 50 bitew co 2-3 nie umieli mnie za bardzo przebić...   teraz dylemat E25 czy SP. A ta panterka 8.8 jakie ma losowania, zalety wady jakieś ktoś napisze? 

Opublikowano

SP ci się znudzi po 20 bitwach, a po 40 go znienawidzisz. No chyba, że lubisz czołgi bez pancerza, mobilności i działa, to czołg idealny dla ciebie.
SU-122-44 jest świetnym TD, łatwym, przyjemnym.

Opublikowano

SP ci się znudzi po 20 bitwach, a po 40 go znienawidzisz. No chyba, że lubisz czołgi bez pancerza, mobilności i działa, to czołg idealny dla ciebie.

SU-122-44 jest świetnym TD, łatwym, przyjemnym.

Przeczytaj powoli i uważnie to co napisałem wyżej.

Może wypowie się ktoś na temat tej panterki 8,8 ? 

Opublikowano

Przeczytaj powoli i uważnie to co napisałem wyżej.

Może wypowie się ktoś na temat tej panterki 8,8 ? 

Jakaś mobilność, słaby pancerz, a raczej jego brak, celne, dobre działko. Czołg do snajpienia, grania w 2 linii.

Opublikowano

Jakaś mobilność, słaby pancerz, a raczej jego brak, celne, dobre działko. Czołg do snajpienia, grania w 2 linii.

Wezmę raczej SP, ewentualnie później dokupię E25. 

Dzięki za odpowiedzi. Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...