Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę adminem lub moderatorem] cinek6996

cinek6996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Zostane Adminem/Moderatorem serva ts3.

Wiec tak pozostane adminem/dj/moderatorem/technikiem/pomocnikiem/ludzikiem do dawania rangi itp.

Dlaczego własnie chce pomagac

przy ts3 ?

1. Juz 18 wbila wiec mało mam do roboty, a ts to jest juz jakas rozrywka mozna pogadac itp c.nie? ;3

2.Jestem, uciwy i miły (przystojny) zzart dobra, ktos by poszukiwał takiego wybitnego czlowieka jak ja pisac.

GG;52427174

k4SnkPR.png

Opublikowano

Wraz z przyjacielem kończymy ts3 na vps narazie 32 sloty ale postaramy się o jakąś licencje. Jak narazie w Administracji jestem tylko ja i przyjaciel mój. Zaczynał byś od Moderatora z możliwością awansu. Napisz czy jesteś zainteresowany a skontaktuje się z tobą poprzez gg. Serwer ruszy jeszcze przed sylwestrem.

Opublikowano

"Dlaczego własnie chce pogadac przy ts3 ? "

Chyba pomagać :D.

Podanie jest jako tako opisane, jednak mało mówisz o sobie.

Jakieś doświadczenie?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Wraz z przyjacielem kończymy ts3 na vps narazie 32 sloty ale postaramy się o jakąś licencje. Jak narazie w Administracji jestem tylko ja i przyjaciel mój. Zaczynał byś od Moderatora z możliwością awansu. Napisz czy jesteś zainteresowany a skontaktuje się z tobą poprzez gg. Serwer ruszy jeszcze przed sylwestrem.

Tak jestem zainteresowany. Napisz na gg a sie dogadamy ;)

PS: Szukam ts'a dlatego,ze mam duzo cenego czasu ktorego moge poswiecic na server to sie tez ceni

"Dlaczego własnie chce pogadac przy ts3 ? "

Chyba pomagać :D.

Podanie jest jako tako opisane, jednak mało mówisz o sobie.

Jakieś doświadczenie?

Tak zgodze sie z tb,ze podanie jest napisanena szybkiego

Doswiadczenie owszem bylem adminem na servie jakiegos ziomka ale skonczylem z nim pracowac dlatego,ze konczyl.

k4SnkPR.png

Opublikowano

Nie polecam. Nic o nim nie wiadomo. + jeszcze to, że ma duże braki w ortografii.

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Nie polecam. Nic o nim nie wiadomo. + jeszcze to, że ma duże braki w ortografii.

ahhahahahah, juz mówiłem, kazdy ma prawo do błędu w ortografii to nie należy od razu skakać po postach i oceniać, człowieku nie zachowuj sie jak dziecko,

k4SnkPR.png

Opublikowano

ahhahahahah, juz mówiłem, kazdy ma prawo do błędu w ortografii to nie należy od razu skakać po postach i oceniać, człowieku nie zachowuj sie jak dziecko,

Daj mi prawo do głosu i oceny :)

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...