Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostanę bana?

MostWanted_1PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym się czegoś spytać. Od jakiegoś czasu używam bota do kasy (Coś w stylu Hacka) i chciałbym żebyście ocenili jaka jest szansa bana na stałe. Narazie mi pisze że uwietrzylnienie jest niedostępne, więc sądzę że mam jakąś szansę na unbana. Moje konto jest lub było bardzo wartościowe ale nie będę wymieniał co osiągnąłem, bo nie chcę się chwalić.

Opublikowano

Nie ważne ile włożyłeś pieniędzy w grę i co tam osiągnąłeś. Używałeś/używasz cheatów/botów/bugów - prędzej czy później dostaniesz bana.

Zależy jak intensywnie korzystałeś z tego bota. Bardzo prawdopodobne, że po blokadzie czasowej pojawi się perm.

Odwoływanie się nie ma sensu, unbana nie dostaniesz.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie ważne ile włożyłeś pieniędzy w grę i co tam osiągnąłeś. Używałeś/używasz cheatów/botów/bugów - prędzej czy później dostaniesz bana.

Zależy jak intensywnie korzystałeś z tego bota. Bardzo prawdopodobne, że po blokadzie czasowej pojawi się perm.

Odwoływanie się nie ma sensu, unbana nie dostaniesz.

Wyskakuje mi ze jest problem z uwietrzylnieniem, nie moge wejsc od godziny,dwoch potem sie udalo. A jak teraz uzylem tego hacka to nie moge wejsc od trzech godzin. Teraz chyba przegiolem, bo uzylem tego 4 raz. (CHYBA COS KOLO TEGO)

Opublikowano

Wyskakuje mi ze jest problem z uwietrzylnieniem, nie moge wejsc od godziny,dwoch potem sie udalo. A jak teraz uzylem tego hacka to nie moge wejsc od trzech godzin. Teraz chyba przegiolem, bo uzylem tego 4 raz. (CHYBA COS KOLO TEGO)

Czasowa blokada konta trwa zwykle do 7-8 godzin.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...