Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki telefon do 1tys?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

iPhone 5 uzyska lub Galaxy S3 nowy ;)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Tylko i wyłącznie nexus. najlepszy stosunek jakość-cena. Mój kolega kupił nexusa 4, 2 tygodniowego za 500zł, według mnie najładniejszy telefon. Bije na ryj wszystkie xperie do 1000zł bo ma 2gb ramu. Kupiłem go ponad rok temu za 1170zł z allegro, teraz już jest nexus 5, wiadomo lepszy, ale imo brzydszy. Najważniejsze jest to że po 2 latach od wyprodukowania 2 tyg temu dostałem oficjalnie androida 5.0.1 xD

Żadne mulaste s3 9nawet lte) 

Żadne iphony

Tylko nexus, czyli flagowiec google

LaSgEsQ.png

http://i.imgur.com/3EHwozn.png

SPRZEDAM KONTA L#

Opublikowano

galaxy s4

dobry troll, nie powiem - uśmiałem się :)

dopłacasz 200zł do telefonu osadzonego na S600 gdzie za 800-900 złotych masz Nexus'a 4 który jest zbliżony parametrami do S4? lul, btw Xperia Z z IDENTYCZNYMI podzespołami kosztuje 900zł. 

iPhone 5 uzyska lub Galaxy S3 nowy

troll przerósł trola, uzyskać to możesz zdrowy rozsądek, o ile jeszcze są szanse na jego powrót, bo wątpię żeby ktoś będąc nie-debilem kupi S3 przy budżecie 1000zł.

Ode mnie

Xperia Z

Xperia Z Ultra

Nexus 4

lub dołóż 200zł i kup:

G2

Nexus 5

:)

lownfast

Opublikowano

Na allegro za 1050zł złapiesz nowego Lg g2, tak samo Nexus 5 niesprowadzanego z zagranicy, tylko z magazynów w Polsce. Przeglądam oferty smartfonów ostatnio i jak dla mnie Lg G2 jest najlepszy. Po świętach powinien zejść do pułapu 1000zł i wtedy go biorę :P

Opublikowano

dobry troll, nie powiem - uśmiałem się :)

dopłacasz 200zł do telefonu osadzonego na S600 gdzie za 800-900 złotych masz Nexus'a 4 który jest zbliżony parametrami do S4? lul, btw Xperia Z z IDENTYCZNYMI podzespołami kosztuje 900zł. 

troll przerósł trola, uzyskać to możesz zdrowy rozsądek, o ile jeszcze są szanse na jego powrót, bo wątpię żeby ktoś będąc nie-debilem kupi S3 przy budżecie 1000zł.

Ode mnie

Xperia Z

Xperia Z Ultra

Nexus 4

lub dołóż 200zł i kup:

G2

Nexus 5

:)

Dobrze gada, tylko bez tych xperi xD Nexusy (przez ok. 2 lata) zawsze będą mieć update, xperia nie wygląda już za dobrze.. 

LaSgEsQ.png

http://i.imgur.com/3EHwozn.png

SPRZEDAM KONTA L#

Opublikowano

co wy macie do tych "xperi" mam xperie z dostalem w prezencie w sierpniu i spisuje sie swietnie tez ma 2gb ramu 1,5ghz x 4... jedyny minus to bateria raz ladowalem dwa razy w dniu nie wiem na c**j piszecie cos jak sie nie znacie albo nie mieliscie telefonu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...