Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z instalacją WarRock'a

xXENJOYXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam nadzieję że piszę w dobrym miejscu a więc chce zainstalować WarRock'a ale mam już problem z Akamai NetSession.

Przy instalacji występuje błąd który daje w załączniku.

post-140513-0-31250500-1419518955_thumb.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Możesz ze strony microsoftu:
http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=15278

Swoją drogą, to jest vista  8S Jeśli sprzęt Ci na to pozwala to sugerował bym Ci przesiąść się na 7  ;) Nie dlatego że wszyscy naskoczyli na vistę, ale ja też miałem na serwisie laptopa z vistą i nawet po formacie czysta vista to jest porażka, a po instalacji 7 laptop śmigał o wiele szybciej i nie było problemu z programami. Także jeśli masz możliwość to zainstaluj 7 dla świętego spokoju :)

Opublikowano

Możesz ze strony microsoftu:

http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=15278

Swoją drogą, to jest vista  8S Jeśli sprzęt Ci na to pozwala to sugerował bym Ci przesiąść się na 7  ;) Nie dlatego że wszyscy naskoczyli na vistę, ale ja też miałem na serwisie laptopa z vistą i nawet po formacie czysta vista to jest porażka, a po instalacji 7 laptop śmigał o wiele szybciej i nie było problemu z programami. Także jeśli masz możliwość to zainstaluj 7 dla świętego spokoju :)

Dzięki mam na laptopie win 7 więc wiem jak to działa i niektóre rzeczy w viscie są faktycznie denerwujące więc dzięki za pomoc temat można chyba zamknąć

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A to trzeba za pomocą windows update pobierać tak? Czy można w jakiś inny sposób jeszcze?

O łaaa... nie ogarnąłem tematu. Myślałem, że chodzi o rozmiar klienta War Rock'a na dysku, a tymczasem pytałeś się o SP. No cóż, tak to jest jak się nie przeczyta tematu od góry do dołu. xD

W każdym razie dobrze, że problem udało się rozwiązać bez większych komplikacji. 

dzięki za pomoc temat można chyba zamknąć

@Dynamo Magic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...