Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą grę kupić?

KBraszka47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od niedawna zastanawaim się nad zakupem Arma 2 i chciałem kupić "Complete Collection" ale tam jest chyba 5 dodatków a mi zależy tylko na Arma 2 i Arma 2:Operation Arrowhead żeby zagrać jako żołnierz na multiplayer (lubię gry kooperacyjne i rzeczywiste) i DayZ Moda (Epoch). I taniej by mi wyszło same kupienie Arma 2 i OA zamiast Complete Collection z np: Arma 2: Army of the Czech Republic czy jakoś tak. Dlatego powiedzcie czy warto kupić Collection czy samą Armę 2 i OA i moglibyście doradzić jak zagrać właśnie w DayZ (i Epoch bo nie wiem o co chodzi między DayZ Mod a Epoch i czy trzeba coś wiecej brać czy tam ściągać). Dlatego proszę was o pomoc.

Z góry Dzięki.

Opublikowano

Osobiście polecam Ci kupić arme Complete Collection czy jak to tam się zwie. 

Co do dayz mod. Aby zagrac należy pobrać |DayComander dzięki któremu zainstalujesz moda i znajdziesz do niego serwery. Osobiście co do samej army polecam zagrać w wasteland i arma takistan life. 

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Nie. DayzComander jest darmowym programem który może pobrać z ich strony 

http://www.dayzcommander.com/

Pobierasz, instalujesz sobie mody jakie chcesz (różne tryby dayz) w zakładce do tego przeznaczonej (chyba install)

Potem wyszukujesz serwer, wybierasz wbijasz i grasz.

A tu masz jeszcze taki filmik z YT Stary ale może sie przydać 

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...