Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga Channel admin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na moim serwerze dodałem permisja na Channel admina:

i_group_member_add_power

wartość / przyznane  60 i 60

i_group_member_remove_power

wartość / przyznane  60 i 60

aby Channel admin mógł nadawać rangi u siebie w kanale.

problem polega na tym iż jak jest u siebie w kanale (posiada channel admina) to może modyfikować grupy innym użytkownika na serwerze :( ? Ma taka możliwość jak jest tylko u Siebie :)

Ktoś wie jak go ograniczyć tylko do jednego kanały ? dziękuje za pomoc.

Opublikowano

jak dałem na:

need member add power na 70 i
need member remove power na 70

Dostaje komunikat:

insufficient client permissions (failed on i_group_member_remove_power)

i channel admin wcale nie może teraz dawać rang. nawet na swoim kanale.

Opublikowano

Dobrze nie ma problemy będę wdzięczny bo chodzi mi o to, aby Channel admin mógł ustawiać dodawać rangi tylko u siebie w kanale. IP ts'a to 5.196.210.217:10045 (proszę tylko podaj jaki będziesz miał nick) ja jestem dostępny prawie cały czas. Bądź podaj kiedy będzie ci pasowało dostosuję się.

Opublikowano

Dobrze nie ma problemy będę wdzięczny bo chodzi mi o to, aby Channel admin mógł ustawiać dodawać rangi tylko u siebie w kanale. IP ts'a to 5.196.210.217:10045 (proszę tylko podaj jaki będziesz miał nick) ja jestem dostępny prawie cały czas. Bądź podaj kiedy będzie ci pasowało dostosuję się.

Wejdź teraz, pomogę Ci.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Witam Lord w dniach 28 / 29 w godzinach 10 -22 będę dostępny na serwerze. jeśli byś miał ochotę zapraszam i dziękuje za pomoc. Proszę tylko ustaw taki sam nick jak na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...