Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że L# chwilowo nie działa szukam jakiejś alternatywy i mam pytanie czy BoL za free aktualnie działa? chcę używać tylko jednej funkcji Evade (ten na unikanie speli) i czy taki skrypt jak Evade zalicza sie do exploitów za które są bany czy może exploitami są głównie skrypty pod danego champa? 

Opublikowano

Działa , nie niezalicza się do exploitów  jego nazwa na free to  Freaking Good Evade poszukaj napewno znajdziesz . Ale jest owiele gorszy od tego z L#

sIbMQDw.png

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie tego skryptu :D Czy wogóle opłaca się go używać czy działa tak beznadziejnie xD Bo u mnie prawie wogóle nie unika.

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie tego skryptu :D Czy wogóle opłaca się go używać czy działa tak beznadziejnie xD Bo u mnie prawie wogóle nie unika.

unika raz na 100 przypadkow, a na dodatek potrafi spieprzyc Ci akcje, nie polecam

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Ja go uzywam tylko po to by rysował mi trajektorie skilli bo omijanie tylko przeszkadza xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...