Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZSRR pytanie o td

lapeczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema gram radzieckimi tdkami mam teraz SU-100 i na VII tierze są dwa do wyboru SU-152 i SU-100M1 i nie wiem czy się różnią i w którą iść dalej. Jakieś porady ? 

@W SU-100 mam siatkę, mechanizm dosyłający, lornetę. Zmienić coś czy jest dobrze ?

Opublikowano

Ja tez sie nad tym jakis czas temu zastanawialem :P Wybralem linie Su-152 ! A czemu ? Bo od VIII tiera masz juz dziala odkryte az do X tiera Ob 704 ma to samo dzialo co ISU 152 Czyli na OB 704 kupujesz tylko gaski :P A jesli chodzi o SU -100M1 to nic Ci o tej lini nie powiem bo nie gram tymi czolgami . 

Opublikowano

Nie wspominając że BL-10 jest najlepsze w zdejmowaniu gąsienic ;)

Ja ci polecam linie Su-100M1, vSą to szybkie td. X jest bardzo dobra bo czasem nawet przodu nie można przebić

Opublikowano

Naczytałem się wiem że jak wybiorę :
SU-152 to :

- cały czas kamp

- dobry dmg 

- cw 

I chyba to będzie lepsze ponieważ SU-100 i tak więcej się chowam bo wygodnie się gra ;) Ale czekam na porady bardziej SU-152

Nie wspominając że BL-10 jest najlepsze w zdejmowaniu gąsienic ;)

Ja ci polecam linie Su-100M1, vSą to szybkie td. X jest bardzo dobra bo czasem nawet przodu nie można przebić

Ja właśnie wole krzaki i kamp 

Opublikowano

Obj 268 nie jest pod CW z jednego głównego względu. Obj 704 jest od niego lepszy.

Poszedłem w obie linie. W obu jestem na T8. Najlepiej odblokować oba, bo SU-100 to mega przyjemny czołg.

Opublikowano

Nikt nie wspomniał wyżej, że linia od SU100M1 cechuje się świetną (jak na radzieckie standardy) celnością. Warto zrobić obydwie linie, jednak polecam na sam początek drzewko SU-152

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...