Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3 moby z kosmosu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie poptrzebuje tych modeli.

Udostepniam je wam za free !

Jesli ktos ma zamiar pisac,ze nie są w stylu metina to niech sobie daruje, bo ja o tym wiem :)

+ 15 like i bedzie boss wrzucony do tego tematu

Pozdrawiam Colin

69880141950622294794.jpeg

80412141950622294794.jpeg

45254141950622294794.jpeg

Download:https://mega.co.nz/#!WsBT1ZZZ!-YKTWDHzYAEXgMRBFbrl-fXJVdrZ91FIvrm3yT47o74

Skan:https://www.virustotal.com/pl/file/afe88ea2306d379c9eb72db7b3547fa67c6c1495c281ce271168f134a016dc79/analysis/1419507139/

Hasło:aivis.pl

81330142092000894794.png

Opublikowano

No nie, no po prostu kur*a nie! BOŻE CZY TY TO WIDZISZ? ^^ jak ktoś to doda na serwer to pozdro 600 na rejonie :D to nawet związane z metinem nie jest więc po co to wgle publikować ?;x  dam ci tego like z bólem serca :P ale na 100 nie skorzystam ;x

hejt mode on

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

No nie, no po prostu kur*a nie! BOŻE CZY TY TO WIDZISZ? ^^ jak ktoś to doda na serwer to pozdro 600 na rejonie :D to nawet związane z metinem nie jest więc po co to wgle publikować ?;x  dam ci tego like z bólem serca :P ale na 100 nie skorzystam ;x

hejt mode on

Czytaj ze zrozumieniem co napisałem w temacie miztrzu.

Działają na amd?

Tak działają

81330142092000894794.png

Opublikowano

Modele nawet fajne, co do tego, że nie pasują klimatem do metina - doświadczony grafik wie, że wygląd modelu zależy od jego tekstury, wystarczy inaczej pomalować teksturki i moby jak złoto. Prawdopodobnie modele zostały wyciągnięte z którejś z gier firmy NC soft (twórcy m.in. Lineage) ponieważ żaden z nich nie posiada animacji hit (nie reagują na uderzenia gracza). Mob z 2 screenu powinien być duuużo większy, sądząc po jego animacjach. Teksturki w formacie jpg :\ Anyway nie wykorzystam ale masz tego Like.

Opublikowano

Wyglądają ładnie ale zupełnie nie pasują do Metina. Nie skorzystam.

Mimo tego łap +

Opublikowano

1,2 do użytku tekstura zmienić bo ta sprawa że wygladają jak roboty. Najsmiejsze jest to że wypowiadają się tutaj ludzie którzy po prostu gówno umieją i wszystko co jest nie jest z miejsca zaadaptowane do metina - się nie nadaje. Gówno prawda trochę szlifu i wszystko się da. Wykorzystać co prawda nie wykorzystam bo mam swoje exporty, ale nie gadajcie głupot.

Opublikowano

Dlaczego te modele nie pasują? Wszystko zależy od tego kto jak to wykorzysta ;) Np jeżeli udałoby się zrobić mapę ala 4 akt z Diablo III to te moby pasowały by idealnie ;)

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

@flajtrontri

e498f777979e.png

Koleżanko. Akurat temat mi się pojawił zaraz na pierwszej stronie, więc nie taki mój odkop ;) A, że na dalsze strony niż 3/4 się nie zapuszczam to mi przykro, ale wcześniej tego tematu nie widziałem ;3

@Edit. Wybacz. Nie spojrzałem na płeć :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...