Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Nie polecam płatności ----

EiDay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pewnie to zły  temat, ale zdaje sobie sprawę z tego, że duża część osób związanych właśnie z tym tematem ma sklepy sms do gry minecraft.

Moja przygoda z Płatnościami Online zaczęła się pół roku temu, gdy założyłem u nich serwer, pierwsze 3 wypłaty, które łącznie wynosiły około 300 zł doszły bez problemu, jednakże czwarta wypłata nie doszła, a była największa. Bo za sam lipiec zarobiliśmy ponad 500 zł. W logach otrzymanych smsów było wszystko napisane, tylko nie było o tym nawet jednej wzmianki w rozliczeniach. Po prostu jakby tego miesiąca nie było.

Pisaliśmy w tej sprawię w formularzu kontaktowym płatności-online.pl. Dopiero po 5 wiadomościach otrzymaliśmy wiadomość "Nie ma takiego rozliczenia".

Więc znów zaczęliśmy pisać i do dziś nie otrzymaliśmy żadnej odpowiedzi.

Serwisu serdecznie odradzam, jest masa innych, niestety ten jest ciągle propsowany do Minecrafta, a to jest błąd. 

Po drugie nie znajdziecie nigdzie nawet Maila do administratorów serwisu, jest tylko adres pocztowy i tyle. Nic więcej.

Minęło pół roku i pieniędzy nadal nie otrzymałem.

Opublikowano

Witam, pewnie to zły  temat, ale zdaje sobie sprawę z tego, że duża część osób związanych właśnie z tym tematem ma sklepy sms do gry minecraft.

Moja przygoda z Płatnościami Online zaczęła się pół roku temu, gdy założyłem u nich serwer, pierwsze 3 wypłaty, które łącznie wynosiły około 300 zł doszły bez problemu, jednakże czwarta wypłata nie doszła, a była największa. Bo za sam lipiec zarobiliśmy ponad 500 zł. W logach otrzymanych smsów było wszystko napisane, tylko nie było o tym nawet jednej wzmianki w rozliczeniach. Po prostu jakby tego miesiąca nie było.

Pisaliśmy w tej sprawię w formularzu kontaktowym płatności-online.pl. Dopiero po 5 wiadomościach otrzymaliśmy wiadomość "Nie ma takiego rozliczenia".

Więc znów zaczęliśmy pisać i do dziś nie otrzymaliśmy żadnej odpowiedzi.

Serwisu serdecznie odradzam, jest masa innych, niestety ten jest ciągle propsowany do Minecrafta, a to jest błąd. 

Po drugie nie znajdziecie nigdzie nawet Maila do administratorów serwisu, jest tylko adres pocztowy i tyle. Nic więcej.

Minęło pół roku i pieniędzy nadal nie otrzymałem.

500zł? Toż to przestępstwo, jeżeli masz dowody idź na policję.

Opublikowano

ja tam ich nie polecam ze względu na ******* kod pluginu do MC :D lepiej napisać coś własnego niż używać ich gie.

5 osób może nieźle zlagować nawet dość dobry server wykorzystując ten plugin.

1438614356923701010629.png

Opublikowano

Miałem identyczną sytuację. Ja jestem przez nich "w plecy" o prawie 700 zł.

Wymyślili sobie paragraf, którego w regulaminie nie było, dodatkowo mają strasznie niejasne zasady rozliczeń podatkowych. 

Polecam CashBill, nigdy więcej tego czegoś zwanym Płatności-Online. ;-)

Opublikowano

Miałem identyczną sytuację. Ja jestem przez nich "w plecy" o prawie 700 zł.

Wymyślili sobie paragraf, którego w regulaminie nie było, dodatkowo mają strasznie niejasne zasady rozliczeń podatkowych. 

Polecam CashBill, nigdy więcej tego czegoś zwanym Płatności-Online. ;-)

Tak samo.

Tylko ,że ja miałem inną sytuację i jestem w plecy o 120 zł z przychodu z sprzedaży rang na serwerze takim 20 slotowym. 2 msc temu chciałem wypłacić kase i kupić lepszy serwer na VPS nie 2 gb który miałem tylko już ten 8 gb no i tu mi nie przyszły. Pisałem z 30/40 razy na support nic do dziś. Zabierają kasę albo nie umieją wypłacić tyle w temacie.

JEŻELI POMOGŁEM DAJ LAJKA :)

Opublikowano

To jest przestępstwo. Firma ma prawo przechowywać kasę nawet do 5 lat.

P.S. Adres nie ma polskich znaków.

Zgłoś się do jakiegoś prawnika. Wiele z nich proponuje za darmo.

To chyba jest nie do tego dzial.

4462514400953061278225.png

Opublikowano

podłaczam się pod temat robią ludzi w ch*ja.
mojego brata też oszukali dali mu 2 wypłaty.
a gdy zarobił 240 zł to już mu nie dali.
od sierpnia probowali sie z nimi skontaktować 
i co ? nawet nie odpisuja.

Opublikowano

Brak związku z działem, dodatkowo robisz im za darmo reklamę, jeżeli chcesz napisać opinie o ich serwisie, to napisz to u nich. 

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...