Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hunter w WoD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!
Postanowiłem powrócić do wowa i do raidów :) Nie mam natomiast na swoim koncie jakiejś klasy dystansowej, którą grałbym na raidach, więc postanowiłem zrobić alta. 

Po takiej wstępnej eliminacji wszystkich "nudnych i ogranych przeze mnie klas" został mi hunter oraz warlock.

No i teraz proszę Was o pomoc, która klasa jest obecnie op w pve(tylko i wylacznie dps)? No i jak tam stoi obecnie hunter z dps'em bo podobno mial byc strasznie znerfiony.

Cenię sobie na raidach możliwość ruchu... hunter ma disengage, a lock co ma? No i czy lock musi stac w miejscu podczas dpsu?

Jak już odpowiecie na pytania wyżej to napiszcie jeszcze, który spec do expa dla locka brać (żeby jak najszybciej położyć grupę mobów/robić duży dps na dungach)?

Z góry dziękuję i czekam na odpowiedzi!

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Lock demonology jest świetny do usuwania dużych grup mobków, bo wysyłasz felguarda / Wrathguarda i możesz użyć na mobkach Whirlinda co jest przydatne.

A lock od MoP ma metamorphosis jako stance podobnie jak Warrior, Dekacz i Paladyn.

Demonology też dobre do expa, ale jak kto woli.

Opublikowano

Lock demonology jest świetny do usuwania dużych grup mobków, bo wysyłasz felguarda / Wrathguarda i możesz użyć na mobkach Whirlinda co jest przydatne.

A lock od MoP ma metamorphosis jako stance podobnie jak Warrior, Dekacz i Paladyn.

Demonology też dobre do expa, ale jak kto woli.

Mi chodziło bardziej o takie porównanie obydwu klas: huntera i locka pod względem pve.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Dokładnie bo to bezcelowe. Lock jest bardziej stabilnym DPS co w rezultacie skutuje tym, że ma skille typu Fel Flame jeśli musi dps'owac w ruchu, więc hunter ma tu większą przewagę.