Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

csgoskiny

Yrokin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, piszę ten temat, gdyż stronka csgoskiny.pl która należy także do ezskins.pl zaczęła odpierdalać, specjalnie kupiłem tam jakieś gówno za 4 zł sms, żeby sprawdzić jak robią to obydwie stronki. ezskins.pl - zero odpowiedzi od 2 dni, w tym nie chcą wysłać mi skina, który kupiłem, oraz csgoskiny.pl to samo. Poniżej daję wam screeny na to, że tym stronkom nie można ufać tak samo, jak stronie skinyzasms (drama)

Screen z dzisiaj ok. 9.00:

f11136.jpg

Chwilę później negatywne komentarze zniknęły.

p1xabk.jpg

Tak tylko ostrzegam ludzi, którzy będą chcieli korzystać z w/w stron, bo na rozsyłanie skinów czasu nie mają, ale usuwanie jebanych komentarzy to już very important.

graphic.png

Opublikowano

Kasy na telefonie mam aż nadto, więc chciałem sprawdzić w jakim stopniu są wiarygodne takie strony i jak działają. Nie ma na nich żadnego bota, są tylko ludzie, którzy nie wywiązują się ze swoich obowiązków.

Zrobiłem to tylko dlatego, że strona csgoskiny.pl miała dobre opinie, co chyba było tylko zwykłą manipulacją :)

graphic.png

Opublikowano

Czego Ty się spodziewałeś, każda stronka tak robi, że usuwa negatywne komentarze, gdyby szło na allegro też by tak ludzie robili.

Tak się zarabia w XXI wieku.

Opublikowano

Raczej chodzi mi o to, że ruchają 1/3 swoich kupców, kiedy chciałem z nimi pogadać na gg, to dostałem odpowiedź, że wszystkie skiny rozesłali i po tym zostałem zablokowany :>

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...