Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSV, co zyskamy mając PS4 + pytania

Gość Szubryt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jak dokładnie działa funkcja remote-play? Jakie są ograniczenia co do korzystania właśnie z tej funkcji? Dokładnie chciałbym się dowiedzieć jak daleko mogę być od konsoli, żeby móc korzystać z tego i komfortowo grać.

2. Czy podczas grania w grę mogę korzystać z imprezy i jednocześnie grać i rozmawiać z osobami, które również w coś grają, niekoniecznie na tej samej platformie? Chociażby PSV i PS4.

3. Czy na konsoli mogę oglądać filmy i słuchać muzyki bez problemów?

4. Jakie są dostępne aplikacje na PSV?

5. Czy coś jeszcze zyskamy posiadając PS4 oprócz remote-play?

6. Gry i gry... Jakie ciekawe gry ta konsola może mi zaoferować? Jakaś lista 25 tytułów dobrych gier na PSV.

7. 3G co powinienem wiedzieć? Jak już to tylko kupiłbym wersję 3G

8. Co może mi zaoferować przeglądarka w tej konsoli? głównie zależy mi na przeglądaniu: google, allegro, psnprofiles, ps3trophies oraz youtube.

9. Warto kupić tą konsolę jeżeli nie do końca zależy mi na grach? Właściwie to mi nie zależy. Zastanawiam się nad kupnem dobrego tabletu bądź laptop-tablet 2w1 ale zastanawiam się nad Vitą, bo posiadam PS4 i mogę trochę zyskać na tym. Ale właśnie mając PSV mogę pograć w dzięki RP. Wiadomo, że przy okazji zaopatrzę się w kilka gierek na PSV ale nie wiem czy to wystarczająco dużo by zdecydować się na zakup konsolki.

Proszę nie przenosić, napisałem temat tutaj ze względu na posiadanie PS4 oraz zależy mi na tym co konsola może mi zaoferować mając właśnie PS4.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...