Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mob proto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym skonwenterować clientowe mob_proto_dump.xml by zrobić z tego mob proto.sql ? (wpisy do bazy)

zrob inaczej, po zmianie w navi otwórz "mt2tool" i wejdz w konwerter proto wybierz ostatnią opcje na txt a potem przenies skonwerowane do filezilli, u mnie ścieżka wygląda tak : usr/home/mt2/db i tak masz mob i item_proto

Opublikowano

zrob inaczej, po zmianie w navi otwórz "mt2tool" i wejdz w konwerter proto wybierz ostatnią opcje na txt a potem przenies skonwerowane do filezilli, u mnie ścieżka wygląda tak : usr/home/mt2/db i tak masz mob i item_proto

Opisujesz mi odwrotną rzecz niż potrzebuje.

Mam zerżnięte mob_proto z pewnego clienta (innego standardowy do plików) w formacie .xml

Teraz chce to mob proto wklepać do bazy.

Opublikowano

Opisujesz mi odwrotną rzecz niż potrzebuje.

Mam zerżnięte mob_proto z pewnego clienta (innego standardowy do plików) w formacie .xml

Teraz chce to mob proto wklepać do bazy.

Otwierasz file archiver, wchodzisz w zakladke mob_proto i dajesz odwroc dzialanie czy jakos tak, polapiesz się, wybierz ten plik .xml i ci go zmieni na normalny format, ktory zklejsz do podanej wyzej sciezki

Opublikowano

Otwierasz file archiver, wchodzisz w zakladke mob_proto i dajesz odwroc dzialanie czy jakos tak, polapiesz się, wybierz ten plik .xml i ci go zmieni na normalny format, ktory zklejsz do podanej wyzej sciezki

nie mam tam nic takiego jak odwróć działanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...