Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gumy kreatynowe

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to dla mojej babci

sadze ze twoja babcia troche za stara jest na kreatyne, odradzalbym jej tego brac

a co do tematu nie zalecalbym, za mlody wiekiem jestes

Opublikowano

Z tego co wiem to kreatynę się bierze kiedy intensywnie ćwiczy się na siłowni a Ty w wieku 16 lat może maź na klatę pociśniesz 55 kg :) 

Lepiej sobie dietę zrób jeżeli ćwiczysz na siłowni :) 

chyba, że to nie o to chodzi

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Stary ja z 68 kg bez krety z dobrą dietą do 85 przytyłem w niecałe 5 miechów, kreta weźmiesz i będziesz wyglądał jak wielkie jajo.

Rano polecam Ci jajecznicę (najlepiej omlet ;) ) twaróg tłusty, chlebek pełnoziarnisty do tego jogurt naturalny, na drugie owsianka ;)

na obiadek kurczak i ryż ( chyba nie ma lepszej potrawy na "mase" :D ) + szpinak i marchew na podwieczorek banan + inne owoce

na kolacje np jakaś ryba, orzechy + chleb ziarnisty

+ ćwiczenia jak na masę to: jak najwięcej kg, i powtórzeń do oporu ;)

+ WAŻNE! ZERO PUSTYCH KALORII ;)

+ jedz często, ale też nie przepełniaj brzucha ;)

Opublikowano

Z tego co wiem to kreatynę się bierze kiedy intensywnie ćwiczy się na siłowni a Ty w wieku 16 lat może maź na klatę pociśniesz 55 kg :) 

Lepiej sobie dietę zrób jeżeli ćwiczysz na siłowni :) 

chyba, że to nie o to chodzi

Kumpel, 19 lat 130 na klatę, więc wcale to nie tak, że młody nic nie wyciśnie :p

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Kumpel, 19 lat 130 na klatę, więc wcale to nie tak, że młody nic nie wyciśnie :P

16 a 19 lat to fizycznie ogromna różnica. Często 16 latkowie to totalne suchary a 19 latek potrafi wyglądać jak dorosły chłop albo lepiej.

Co do tematu to jeśli ćwiczysz, dobrze jesz i robisz to regularnie i długo to bierz, nic Ci nie będzie, kreatyna to nie steryd, występuje przecież naturalnie u człowieka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...