Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące PSC :)

Rellys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, będę miał pierwszy raz styczność z pasafecard, ale ogólnie nie wiem o co w tym chodzi.. Chce sobie doładować konto za 70 zł (oczywiście w psc), by dać znajomym gifty w lolu.. Tylko pytanie mam takie.. czy muszę kupić tego psc za 100 zł czy mogę też np za 50+20? czy w jakiś sposób one się łaczą? bo mam zamiar dac gifty i kupic klucz cd key do CS:go ale szkoda mi by zaplacić 100, wolałbym dac 70 zł ono w zupełności wystarczy :) w końcu 30 zostaje w kieszeni :) prosze o szybko odpowiedź :)

Opublikowano

Kupujesz za 50 i za 20, doładowujesz w lolu najpierw za 50, potem za 20. Masz możliwość łączenia kodów, jeśli na jednym masz np. 25 zł a na drugim 25 zł to możesz użyć jednego i drugiego na raz, co da w sumie 50 zł. W ten sposób to działa ;)

Opublikowano

Możesz kupić za 50 i 20, kiedy wpisujesz kod jeden, potem drugi.

Opublikowano

Możesz kupić osobno PSC za 50 i 20 zł, płacisz osobno, ponieważ to inne gry. Kody można także łączyć, w przypadku lola (nie wiem czy w innych grach także) wygląda to mniej więcej tak
l8cU3AL.png

Gdy masz na jednym kodzie 5 zł, na drugim 15 wpisujesz po prostu obydwa kody i pobiera z 2kodów. Jeżeli masz konto i tam masz kase to po prostu pobiera tyle ile trzeba do zapłacenia (opcja "my paysafecard")

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...