Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ear Force z22 - nagrywanie

Grzesiowu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Mam headset Ear Force z22 który jest podłączony do wzmacniacza dołączonego do produktu, dzięki któremu można niezależnie ustawić głośność gry i programu komunikacyjnego, bardzo dobra funkcja, ale trzeba mieć włączone dwa źródła dźwięku. Ja chcąc nagrywać gry z użyciem programu Action! mogę nagrywać tylko mikrofon i jedno inne źródło dźwięku, albo gra albo TeamSpeak. Czy jest jakaś możliwość połączenia obu ścieżek w inną, którą mógłbym wybrać w Action! która będzie dawała dźwięk obu ścieżek?

Opublikowano
dzięki któremu można niezależnie ustawić głośność gry i programu komunikacyjnego, bardzo dobra funkcja, 

Można to robić bez problemu z poziomu systemu(mikser) lub też aplikacji(opcje w teamspeaku). Znika wtedy problem nagrywania kilku źródeł

Opublikowano

Tylko jeśli ustawię wyjście dźwięku z ts3 na to samo co gra to nie będę mógł już przyciszyć teamspeaka oddzielnie z użyciem wzmacniacza. Chodzi mi o to, aby je połączyć w jedną ścieżkę, bez oddzielnego nagrywania, albo ustawiania na jedno wyjście bez oddzielnej zmiany głośności.

post-414472-0-33420500-1419454715_thumb.png

post-414472-0-19541300-1419454724_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...