Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór słuchawek/headsetu do 260zł

Nitex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Jako, że są święta, to postanowiłem sobie sprawić prezent, i zakupić nowe słuchawki. Mój budżet maksymalny to 260zł, chociaż nie ukrywam, że chciałbym wydać mniej. No i jak powszechnie wiadomo, w tej cenie mam Hyperx Cloud, które widziałem i miałem przyjemność przez chwilę poużywać, no i są świetne. Jednak rozważam również wybór jakiś tańszych Superluxów np. hd681 i osobnego mikrofonu. No i tutaj pytanie. Czy na integrze będzie duża różnica w jakości dźwięku między tymi słuchawkami? I jak z mikrofonem? Za 2-3 miesiące zamierzam dokupić dźwiękówkę (Xonara prawdopodobnie), no i tutaj takie samo pytanie - czy przy osobnej dźwiękówce będzie duża różnica w jakości dźwięku i mikrofonu?

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Superluxy to taka budżetówa, Takstary Pro80 (HyperX Cloud) to już jednak produkt wyższej klasy pod każdym względem. Jak masz brać Superluxy to ja bym HD669 polecił.

Co do karty - tanie Xonary odradzam, ale nawet między nimi a integrą jest duża różnica.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...