Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z dźwiękiem

pendraczek12

Pytanie

Opublikowano

Witam, ostatnio przyszły do mnie nowe słuchawki : Steelseries Siberia V2 Croos-platform. Po odpaleniu cs'a wydawało mi się, że wszystko jest w porządku, ale 1.Gdy ktoś z drużyny idzie obok mnie słyszę jakby biegł dalej np. DD2 - typek mija mnie na wejściu na gale a ja słyszę jakby biegł przez anarchię. 2.Każdy krok w oddali jak i strzał słyszę za sobą i w większości przypadków nie jestem w stanie stwierdzić czy ktoś do mnie strzela z prawej czy zza pleców. Słuchawki na początku miałem podłączone samym USB potem dołączyłem ten dodatkowy minijack, nic nie pomogło, ustawiłem w HD realteku stereo 7.1 (kumpel mówił, że przez to będzie trochę lepiej mi się grało) i też nic. Jest sposób na rozwiązanie tego problemu?

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W CS'a najlepiej gra się w systemie Stereo, 7.1 to syf.

Najlepiej podłącz słuchawki bezpośrednio jackami do karty dźwiękowej w komputerze. (karta na USB dołączana do Siberii to również syf, daje jedynie sztuczny efekt 7.1)

Integra zagra lepiej, niż to coś na USB.

Swoją drogą te słuchawki imho też są słabe.

Opublikowano

@Dyzson: podłączyłem do kompa te 2 jacki od słuchawek i wszystko teraz jest ok. Problemem była właśnie ta przedłużka z usb, teraz mi pozostał tylko problem krótkiego kabla, ale jakoś z tym poradzę. Dzięki za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...